Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak az a fontos hogy a nő vékony legyen?

Figyelt kérdés

Sok duci nő ismerősöm szenved tinderen társkeresőn , sokan megkeresik de általában mind ghostingol idő után csak szexet akar stb.

Viszont vékony nő ismerőseim simán talál párt magának párt mégha nem is olyan csinos szép csak egyszerűen vékony

okt. 14. 07:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
49%
Ez fordított nemekkel is igaz, sőt.
okt. 14. 08:15
 12/41 anonim ***** válasza:
55%
#6: 170 centis magassághoz?
okt. 14. 08:52
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nem elég a vékonyság. Ha elég lenne, fürtökben lógnának rajtam, és tették volna mindig is. Elengedhetetlen a szép arc/fej. Anélkül még esélytelenebb is az ember lánya, mint némi túlsúllyal.
okt. 14. 09:01
 14/41 anonim ***** válasza:
52%

13

Ronda vagy ?

okt. 14. 09:04
 15/41 anonim ***** válasza:
33%
Dekoratív egy vékonyabb nő. A molettebbek általában szangvinikusak, ami irritáló tud lenni, mert van, hogy csak megjátszott ez a fajta hozzáállás.
okt. 14. 09:05
 16/41 anonim ***** válasza:
51%

"168/90 vagyok és van párom."

Na, erről "beszélek" (13. hsz.).

Én 170/58, totál láthatatlanság, levegőnek nézettség. Pedig ez már nem olyan gáz, mint kb. 31 éves koromig az 50 kg alatti súly, sőt, egészen egészséges képet mutat. Csak ugye a fejem...

okt. 14. 09:05
 17/41 anonim ***** válasza:
45%

14: Szerinted? Biztos nem, csak "rossz kisugárzás" meg "önbizalomhiány"...

Az hát. Apámnak az elbszott p0fáját sikerült örökölnöm - ő azzal férfiként még megütötte az átlagot, fogjuk rá, de én nőként siralmasan festek vele.

okt. 14. 09:08
 18/41 anonim ***** válasza:
40%

17.

Gondolj bele, lehetne rosszabb is. Nekem pl. minden rokonom - anyai ágon - kövér. Természetesen én is az lettem, tipikusan az a banda, akik vékonyan is kövérnek néznek ki, széles törzs, hosszú-de-vastag végtatok, nők esetében a derék még szélesebb, férfiaknál jellegzetes a hasi elhízás. Akkor is, ha amúgy nem ettek sokat.

Én úgy 25-26 körül rájöttem, hogy értelmetlen küzdeni a súlyommal, el kell fogadnom, hogy ez van, és várni a fiatalkori halált, ami ilyen alkattal meglesz.

Ehhez képest egy csak ronda fej, de cserébe férfi esetén 80 kg alatti súly, egy álom lenne.

okt. 14. 09:23
 19/41 anonim ***** válasza:
42%

Nem tehetek róla, de nem tudok túlsúlyos nőhöz vonzódni. Szerintem ez nem választás kérdése.

Elképzelhető ha én is kövér lennék akkor menne, de sportos vékonyabb alkatú vagyok. Mindig is sportoltam és figyeltem az étkezésre. 46F

okt. 14. 09:27
 20/41 anonim ***** válasza:
70%
Én abszolút nem tapasztalom ezt a környezetemben. Annál inkább azt, hogy a szép arcúak találnak könnyen párt bármilyen testalkattal. Ha egy nőnek szép az arca és ad magára akkor lehet csontvásztól egészen molett alkatú nagyon hamar fog párt találni.
okt. 14. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!