Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony/sportos/ diplomás / gazdag /lakásos férfiaknak milyen nők kellenek?
Figyelt kérdés
jan. 15. 06:00
1/15 anonim válasza:
vagy, vékony/sportos szép nő aki dolgozik és diplomás is
vagy, vékony/sportos szép nő, de lesz@rja h dolgozik e vagy sem.
2/15 anonim válasza:
Akármilyen kellhet. Vannak, akiknek az Ashley Graham-hoz hasonló, szép arcú molett nők jönnek be.
A diplomát egyébként miért említed külön?
Egy emelet szintű matematika érettségi jobban méri az okosságot, mint egy bölcsész szak.
3/15 A kérdező kommentje:
jan. 15. 06:13
4/15 anonim válasza:
3 - LOL, elég ocsmány vagy. 10/3, troll.
De értem amit mondani akarsz és igazad van, az ilyen átlagos nőknek is már a top kell mint akit te linkeltél. Ebben maximálisan igazad van amúgy.
5/15 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ezzel a kinézettel szerintem nem képviselsz egy kategóriát a vékony, sportos, diplomás, gazdag, lakásos, öltönyt is viselő férfiakkal. Nagyon nem.
6/15 anonim válasza:
5 - Nyilván troll, ha nem az, akkor meg elég szomorú, hogy egy ilyen ocsmány, dagadéknak is már ekkora igényei vannak. :D
7/15 anonim válasza:
Sajnos el tudom képzelni, hogy nem troll. Annyira irreális, elszállt női elvárások tudnak létezni manapság, hogy hihetetlen. Rengeteg emberből kiveszett az önkritika.
8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem 70 kgal messze vagyok a kövértől. 😐
jan. 15. 07:06
9/15 anonim válasza:
Hasonló kinézetem van, mint a képen szereplő nőnek, de ezzel a kinézettel/alakkal esélyem sem lenne a kérdésedben kiírt férfiaknál. Nem egy kategória. Nem reménykednék a helyedben. Telt alkatúnak számítasz és nem vékonynak a 70 kilóddal, ha 185 cm alatt vagy.
10/15 anonim válasza:
8 - Attól függ hány cm vagy, ha ilyen vagy mint aki linkeltél az elhízott és nem vonzó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!