Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak az a fontos hogy a nő vékony legyen?

Figyelt kérdés

Sok duci nő ismerősöm szenved tinderen társkeresőn , sokan megkeresik de általában mind ghostingol idő után csak szexet akar stb.

Viszont vékony nő ismerőseim simán talál párt magának párt mégha nem is olyan csinos szép csak egyszerűen vékony

okt. 14. 07:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%

18: Férfi esetén tényleg, nálatok nem annyira gáz egy ronda/rondább, "furcsa" fej.

Kinek mit dobott a gép, szerencsére eü. problémám nekem is van egy rahedli, tojok is rájuk kb., mert nincs mi motiváljon. Annyi, hogy szedem rendesen a metformint, hogy ne essek össze lépten-nyomon a hypozástól, ne legyen gond vezetéskor stb. Amúgy bízom benne, hogy engem is elintéznek a nyavalyák hamar, akar a fene hosszú életet így. A legújabb fejlemény tavaly tavaszról, hogy tele lett cisztákkal a pajzsmirigyem is, remélhetőleg hamarosan lesz belőle valami rosszindulatú, én meg alap, hogy visszautasítom a kezelést.

okt. 14. 09:40
 22/41 anonim ***** válasza:
51%

Én ezt férfiként úgy fogalmaznám meg: nekem fontos, hogy ne legyen túlsúlyos. Én voltam az, de kemény munkával és életmódváltással leadtam. A külső a vonzódás alapja szerintem.

De emellett ugyanannyira fontos az egyező személyiség, értékrend, jövőkép és hasonló dolgok...

okt. 14. 09:45
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

21.

Nekem lelki problémám van annyi, hogy egy fekete-öves "sztárpszichológus" se tudna mit kezdeni vele. Egy ideig küzdöttem ezekkel, de idén már feladtam. Már nem érdekel.

A gond csak az, hogy belülről feszít valami érzés (nem, nem fizikai eredetű - hacsak nem gyomorfekély - abba gyorsan belelehet halni, sokszor hányok random, szóval lehet), amibe lassan beledöglök. Van, hogy ülni se tudok tőle, de még fekve is érzem. Csak akkor nem, ha épp csinálok valamit és nem figyelek rá.

okt. 14. 09:49
 24/41 anonim ***** válasza:
68%

Nekik sokszor státusz ez. Akkor is ha csak pár kilóval husisabb lenne az ideáljuk. A többi pasinak mutatni kell, hogy képesek rá.

Ez ugyanaz, mint a milliárdosok kegyetlen ronda, szétműtött második feleségei. Státuszszimbólum, hogy össze tudsz magadnak rakni egy nőt.

Hogy szomorú-e vagy sem, hogy ez minden alapja, azt döntsd el magadnak.

okt. 14. 10:08
 25/41 anonim ***** válasza:
75%
Döntsétek már el, hogy minden férfi igénytelen disznó, akinek csak az a fontos, hogy lyuk legyen; vagy csak a vékonyság a fontos; vagy minden férfi csak a top instamodelleket akarja. Mert ez a sok általánosítás már nagyon unalmas.
okt. 14. 10:37
 26/41 anonim ***** válasza:
72%
25: Erről te nem fogsz senkit sem meggyőzni. Múltkor meg az ment, hogy a férfiakkal nem lehet szexelni, mert nincsen szexuális kultúrajuk, nem lehet csak úgy összefeküdni bárkivel. 1-2 nappal korábban meg az volt a probléma hogy mekkora incel az aki elítéli azt a nőt, akinek volt már több alkalmija is, mivel hogy a nők is szeretnek szexelni ám! Nem lehet ezt a kategóriát már komolyan venni a kamu kérdések és trollok miatt.
okt. 14. 10:47
 27/41 retektorta ***** válasza:
37%
Nem csak, de ez a minimum.
okt. 14. 11:45
 28/41 anonim ***** válasza:
66%
Abszolút nem igaz.
okt. 14. 11:48
 29/41 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem igaz. Nem vagyok vékony, soha nem is voltam, valószínűleg nem is leszek.

Nem vagyok drasztikusan elhízva, 172/70-75 körül mozgok.

Évek óta edzek, aktív hobbijaim vannak és igyekszem figyelni a kajára, de szigorú deficit mellett sem tudok 70 alá menni. Biztos tudnék, de annyit nekem nem ér, hogy heti 4-5 edzéseó mellett 1500 kalória alá menjek koplaltatni magam. Örülök, ha 1700 körül tudom tartani a diétás limitemet, már úgyis éhes vagyok szinte egész nap.

Szóval a lényeg: nem vagyok vékony, kövér sem. De van hasam, szóval nem is szexin és nőiesen a fenekem és a combom kerekebb (combom az az edzéstől, seggre meg hiába edzek 3 éve,alig kerekedik).

Mégis van 18 éves korom óta párom, illetve jelentkező is akadna azért éve 1-2. Nem mondom, hogy sorbaállnak értem, de nem vettem eddig észre, hogy a férfiaknak ne tetszenék.

okt. 14. 12:26
 30/41 anonim ***** válasza:
73%

Tisztázzuk, mit értesz "ducin". Mert sok esetben azt látom, hogy a 30+ testtömegindexű, kórosan elhízott csajok is ducinak meg husinak nevezik magukat.

Van olyan nőismerősöm, aki az a tipikus "töltött galamb", "van mit fogni rajta", neki pl. sosem volt gondja a pasizással. Mert ő nem kórosan elhízott, hanem nőiesen telt.

okt. 14. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!