Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak az a fontos hogy a nő vékony legyen?

Figyelt kérdés

Sok duci nő ismerősöm szenved tinderen társkeresőn , sokan megkeresik de általában mind ghostingol idő után csak szexet akar stb.

Viszont vékony nő ismerőseim simán talál párt magának párt mégha nem is olyan csinos szép csak egyszerűen vékony

okt. 14. 07:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
52%
30, Jogos. Ha fenék és mell részen van a "többlet" az sokakat valóban nem zavar.
okt. 14. 12:46
 32/41 anonim ***** válasza:
65%

Amit a harmincas írt. Én ezért nem merem írni, hogy molett, duci, telt stb nők is bejönnek a klasszikus nagy segg, nagy mell, vékony derék mellett, mert sokan 20-30 kg felesleggel is annak állítják be magukat, sőt ami még gázabb, amikor a férfiak is ezt mondják. Engem pont nem zavar a felesleg, ha amúgy is jó adottságaid vannak, igényes vagy, nem lig lóg minden rajtad, hanem van egy kis "tartása" a dolgoknak, látszik hogy mozogsz, de van egy határ, hogy mi az ami még elfogadható és mi az ami már kövér.

Na ez számonra ugyanúgy vonzó, mintha a számodra tökéletes testsúlyod, testzsírszázalékod lenne. Ismerek személyesen egy ilyen nőt aki foglalt sajnos, illetve Tinderen is láttam több ilyen csajt is, de szívesen randira hívnám őket, ha tudnám, csak hát nem csak én vágyok egy jó nőre. Szerintem a legtöbb férfinak ez bejön, az már nem biztos, amikor kövér vagy, nem mozogsz semmit, össze-vissza tömöd magadat káros kajával, akkor persze hogy a legtöbbnek nem fogsz tetszeni mert túlsúlyos vagy és nem duci.

okt. 14. 13:10
 33/41 anonim ***** válasza:
56%

Ez ebben a formában nem igaz. Vannak olyan férfiak, akik egyszerűen nem tudnak vonzódni túlsúlyos nőkhöz, tény és való. Közöttük olyanok is, akiknek a feszes, vékony test az egyetlen elvárásuk, még ha nem is akarják bevallani (ez az "-én csak okos nővel jönnék össze

-de akkor miért a Lillára hajtasz, az hülye, mint a popsi

- de hát... láttad, milyen a segge?" szint).

Ettől függetlenül azért van jó pár férfi, aki szívesen összejön túlsúlyos, urambocsá' kövér nőkkel is. Illetve a duci, kövér ismerőseidet nem ismetrjük, nem tudhatjuk, hogy pl.

- milyen férfiakat húztak jobbra... azért ha csak és kizárólag izmos jópasikat, akik első látásra sem rendesek, kedvesek, nyitott szájjal és önként rohannak bele a pofonba... ugyanez, ha olyannak adnak esélyt, aki odaírja, hogy lazát akar vagy még nem tudja, komolyat akar-r

- hogy viselkednek a randikon (van, aki megérdemli a viselkedése alapján, hogy a másik ne akarjon tőle semmit)

okt. 14. 13:14
 34/41 anonim ***** válasza:
72%
Ha ez valójában így van, inkább maradnék egyedül, akar a nyavalya megalkuvás meg pótlék lenni...
okt. 14. 13:49
 35/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem igaz, hogy a vékonyság számít, az csak az arc után következik. Nyilván ízlés kérdése, lesz olyan férfi aki sosem választ elhízott nőt de ha összességében nézem nálunk a legjobb pasikkal a hosszú vasalt hajú debella van akinek szép az arca. A vékonyak akik ezerszer csinosabbak de az arcuk átlagos és/vagy nem olyan jól öltöznek sokkal kevésbé kelendőek.
okt. 14. 14:26
 36/41 anonim ***** válasza:
40%
Milliószámra vannak az incelek akik bárkit elfogadnak már partnerként, náluk kell próbálkozni.
okt. 14. 14:28
 37/41 anonim ***** válasza:
61%

Valamilyen szinten igaz….én 2 éve anorexiás voltam. Akkor voltam 24 éves…tehát bőven nem tini kategória. 170cm és jobb esetben a 40kg-ot súroltam. Folyamatosan leszólítottak, hogy mennyire csinos vagyok, egy modell. Ha valakivel elkezdtem ismerkedni és megemlítettem, hogy hízni fogok, mert ez így nem lesz jó elkezdtek pattogni, hogy meg ne próbáljak hízni, mert így vagyok jó. Ki akar tehenet……Tehát úgy vagyok jó h a gyerek osztályon találtam magamnak ruhákat…..most 58 kg vagyok S méretet hordok, de sok faszinak már ez is a husos kategória….

Tehát igen az alak nagyon nagyon fontos a férfiaknak….bezzeg ha fordítva lenne akkor meg sírna a szájuk, hogy ezek a buta lányoknak a belsőt is észre kellene venniük nem csak a külsőségekre kéne menni….aztán pont hogy leginkább ők nézik a külsőt😅😅😅😅

okt. 14. 15:37
 38/41 anonim ***** válasza:
86%
Nem igaz teória egyáltalán. Én mindig is kövér voltam, gyerekként is felnőttként is. Szerintem hasonlítok Pierce Brosnan feleségére csak szőke kiadásban csak én nem voltam sovány fiatalon sem. Soha nem volt problémám a pártalálással, társkeresőre sem szorultam soha, a párjaim mind helyesek is voltak ráadásul ahogy a gyermekeim apja is végül kifejezett jóképű, átlagos testalkatú férfi lett. Az igaz ahogy írják valóban van egy átlagtól kicsit szebb arcom és adok magamra. Ilyen alakkal nyilván egy csomó pasinak kizárt egy nő de nekem is kizárt volt egy csomó pasi különböző okokból úgyhogy ez így van jól. Nem a világ összes emberének kell tetszened kérdező hanem egymásra kell találnotok azokkal akiknek kölcsönösen bejöttök egymásnak. Ha ez nem működik én más okot keresnék, valamit az alakomon kívül.
okt. 14. 17:15
 39/41 anonim ***** válasza:
Dehogy csak az a fontos. Nekem a kifejezetten vékony nők nem is tetszenek. De ha a vékony jelzőt olyan nőkre használod, akik úgymond átlagosak, tehát nem ducik vagy kövérek, akkor sem feltétlenül igaz. Van ilyen nő ismerősöm, elmondása szerint a béka feneke alatt van az önértékelése és nem válogatós, csak valami fogja meg az adott férfiben. A valóság meg az, hogy mindenkiben a hibát keresi. Nem csak férfiakban, nőkben is. Olyan agymenései vannak, hogy eleinte azt hittük csak viccel, de nem. Pedig a vékony külső adott, arcra sem csúnya, de mégis mekkora gondoknak kell lenni belül, ha még a saját anyjára is féltékeny valaki?
okt. 15. 06:15
 40/41 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon érdekes a gyakori, ilyenkor hirtelen szimpatikus a duci, de amikor vékonyról van szó, akkor megy a rajongás.

A súlykérdésen lehet változtatni, anyagi esélyeken lehet, de magasságon például nem. Tehát ezt így is kell nézni. A másik a stílus, abban viszont egyetértek, hogy lehet egy nő bármilyen csinos, ha flegma, bunkó, akkor 10/1 lesz, hosszútávon senki nem fog akarni együtt lenni olyannal, akinek nyers, lekezelő, negatív a természete, egy normális ember nem akarja ezt hallgatni 0-24.

okt. 15. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!