Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet arra a magyarázat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet arra a magyarázat, ha szó szerint mindig csak a vékony, szemüveges ”férfiaknak” tetszem?

Figyelt kérdés

Ha olykor kezdeményez felém egy pasi, akkor 10 esetből 10-szer ilyen fent leírtaknak megfelelő, tutyi-mutyi “geek/nerd” jellegű. Magyarán az a típus, akiről már kilométerekről lerí, hogy anno a suliban lenyúlták tőle az uzsipénzt. Ergo nem éppen a férfiasság megtestesülései, legalábbis véleményem szerint. Biztos akadnak olyan lányok, nők, lények, akiknek ez a gyámoltalan beütésű típus a zsánere, szóval náluk még lehet esélyük. Gondolom ebből már sejthető, hogy nekem finoman szólva sem az eseteim az ilyenek, nem győzöm őket lekoptatni. Nem csupán kellemetlen, de az igazat megvallva az amúgy sem túl erős önbecsülésemet is sérti, hogy egyáltalán be mernek nálam próbálkozni. Emiatt gyakran azt kívánom, bár lennék inkább láthatatlan.

Bármennyire is provokatívnak hat a kérdés, őszintén kíváncsi vagyok, miféle pszichológiai jelenség állhat ennek a hátterében, és hogyan lehetne védekezni ellene?

Egyébként főként kollégákról, illetve ritkábban vásárlókról van szó. Munka közben mindig a munkával, illetve a saját gondolataimmal vagyok elfoglalva, sosem flörtölgetek vagy bármi ilyesmi. És munkához még csak nem is öltözök szépen, a smink is minimális rajtam (néha le is marad), mégis időről-időre fel akarnak szedni.

A sors fintora, hogy az amolyan ölelnivaló, nagyobb darab, cuki mackós típusú férfiak bezzeg sosem kezdeményeznek nálam, pedig feléjük kölcsönös szimpátia esetén akár még nyitott is lennék.

Lehet van valami a külsőmben, kisugárzásomban, ami vonzza a vékony geekeket, s egyben taszítja a maszkulinabb megjelenésű pasikat?

2023. márc. 30. 16:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

Nincs önbizalmad, -te is írtad-, így azt hiszik hogy elfogadod őket olyannak amilyenek.

A macis pasik a lócsöcsű dagadt nagypofájú nőkre buknak akikkel jó szócsatákat is vívhatnak.

És lám sok dagadt pasi oldalán van ilyen száz kilós falusi asszonyság.

2023. márc. 30. 16:58
 2/22 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is van szemüvegem, de attól függetlenül nem tartom magam külsőleg geeknek, meg gyámoltalannak.

Lehet, hogy neked sincs meg az a menő csaj kisugárzásod.

3/22 anonim ***** válasza:
92%

Én meg csak az eredeti szőke hajú nőknek...

Van ilyen, de tényleg megesik, hogy csak egy bizonyos karakter talál meg :)

4/22 anonim ***** válasza:
84%

Bár engem találna meg vékony szemüveges férfi.

Kinek mi a zsánere.

2023. márc. 30. 17:02
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy azért, mert hasonló típusnak tartanak téged, bármennyire rosszul esik ez neked. Változtass a megjelenéseden, a stílusodon és akkor változhat az a típus is, akinek bejössz.
2023. márc. 30. 17:02
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Hány kiló vagy?
2023. márc. 30. 17:03
 7/22 A kérdező kommentje:

Már rég mértem, de a 170 centimhez lehetek olyan 63 kg körül, szóval nem vagyok annyira kicsi, igaz, nagydarab sem.

Persze, gondolkodtam rajta, hogy a belső világomat hogyan tudnám kiféle vetíteni az öltözködésem által, viszont perpillanat a munkakörömből kifolyólag kötelező a konszolidált megjelenés. :(

Egyetlen egyszer láthattak kollégák kicsit extrábban, gothosabban felöltözve, amikor részt vettem a céges bulin, de az egyik ilyen “udvarlómnak” ez csak olaj volt a tűzre. Az a vicc, hogy az illető már nem is nálunk dolgozik, de néhanapján azóta is be-bepróbálkozik, pedig már számtalan módon a tudatára adtam, hogy ne akarjon tőlem semmit. (Neten konkrétan ignorálom. Ha meglátom, hogy írt, meg sem nyitom.)

2023. márc. 30. 17:14
 8/22 A kérdező kommentje:
Még valami: amikor BP-re jártam tanulni, oda valamivel csinosabban, változatosabban öltöztem a jelenlegi farmer/póló kombónál, és akkoriban furcsa mód kevesebb kéretlen érdeklődő talált rám. Néhány persze akadt, de arányaiban azért kevesebb.
2023. márc. 30. 17:25
 9/22 anonim ***** válasza:
24%

Pont így.

2023. márc. 30. 17:43
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Kérdésedet olvasva azt gondoltam, hogy ez egy újabb trollkérdés incel stílusban. Válaszaidból viszont kiderült, tévedtem.

Kifejtésed olvasva egy vagány, határozott, erős nőként látlak. Ezek leginkább férfias jegyek (határozottság, erő). Kinézetben és viselkedésben is férfias férfiak viszont a nőies nőket szeretik. Nőies nő alatt kedvességet, lágyságot sugárzó (meta)kommunikációt értem. (Ami magában foglalja a mozgást, a gesztikulációt, öltözködést stb)

Nem fogod tudni kizárni az általad kéretlen férfiak érdeklődését, viszont a viselkedésed megváltoztatásával a kívánt típusú férfiak figyelmét fel tudod kelteni.

31N

2023. márc. 30. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!