Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi más magyarázat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi más magyarázat a külsőmön kívül, ha küzdenem kell a nőkért?

Figyelt kérdés

Alapból az sem érdekelne, hogy kevés nőnek jövök be, mert egyet szeretnék tartósan.

De valahogy engem elkerülnek ezek az úgymond könnyen kapható nők (kivéve a prostituáltak, de az nekem nem kéne).

Valahogy az olyanoknál vagyok jó csak, akik elvárják, hogy én kezdeményezzek, elvárják, hogy szórakoztassam őket, sokat beszéljek hozzájuk és ezen felül még annak ellenére is vonakodnak a szexről, hogy egy csomó információt megtudtak rólam, amiből pontosan tudhatják, hogy rendes, normális srác vagyok.

Tisztában vagyok vele, hogy női oldalon sokkal nagyobb az igény ezekre a dolgokra, hogy valaki szórakoztassa őket meg csomó kreatív programot találjon ki, mint wellness meg étterem meg színház, de miért nem tud egy egyszerű nő vonzódni hozzám, csak egyetlen, aki nem várja el ezeket?

A külsőm miatt lehet, ugye?

2022. okt. 9. 13:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%

Azt tisztázzuk:

-Ha egy jóképű férfi introvertált az menő és titokzatos.

-Ha egy ronda férfi introvertált az antiszociális és személyiségileg selejt!

2022. okt. 9. 13:49
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező! Amiket felsoroltál, alap dolog mindegyik kapcsolatban. Persze, nő is kezdeményezhet már, ez nem lenne probléma. De ha nincsenek közös témák, közös programok, hogy ismered meg a másikat?

Egész nap nem lehet otthon sorozatozni, mi is szoktunk eljárni, pedig csak 2 és fél napot töltünk együtt egy héten. Persze, megesik a 3-4 nap is.

A belső tulajdonságok nálam felülírják a külsőt, persze a szimpátia fontos. Ha belül üres egy ember, minek kezdjek bele vele egy kapcsolatba? Akkor a szex is rossz lesz, hisz 0 kommunikáció, 0 megértés. Az ügy olyan semmilyen.. 😅😅

2022. okt. 9. 13:50
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
A nők kivétel nélkül az olyan randikat szeretik, amelyekben nem unják halálra magukat, amelyek érdekesek, izgalmasak, változatosak. Az unalmas, lapos, üres randevúk előbb-utóbb minden esetleges kezdeti vonzalmat lenulláznak. Ilyesmivel legfeljebb csak egy bepánikolt férjvadász nőt lehet "elcsábítani", akinek mindegy már, csak legyen valaki, akitől gyereket szülhet. Ez van, ilyen az élet.
2022. okt. 9. 13:51
 4/27 anonim ***** válasza:
86%

Ha nagyon teperni kell egy nő után, az már régen rossz.

Ott nem kölcsönös a szimpátia.

2022. okt. 9. 14:05
 5/27 anonim ***** válasza:
7%

Letojják a külsődet is, ha nem jó a háttér, nem lehet beleülni a tutiba.

Ez nekik jár.

Az, hogy ők mit nyújtanak cserébe, kinemszrjale.

És akkor kapsz valami modern nőt, aki nem tud főzni, takarítani, gyereket nevelni, stb.

Marad, hogy jól átb*sszuk őket, ezt érdemlik.

2022. okt. 9. 14:20
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
Keress olyat, akinek van gyereke. Megfeleződnek az igények, energiája és ideje sem lesz mindenféle programokon agyalni, viszont nagyon hálás lesz hogy végre összejön vele valaki. Plusz egyből kapsz egy családot is, ha elég nagy a gyerek akkor megúsztad a visítós, éjszakázós pelenkázós időszakot. Saját már nem is fog kelleni.
2022. okt. 9. 14:34
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

5. Ömlik a szádból a fekália, a nőkkel kapcsolatban. Annyira el vagy keseredve -látszik is a pontozásodon - hogy annyit csalódtál a nőkben -gondolom a személyiséged miatt- hogy itt éled ki magad. Szánalmas.

Egy adott hátteret közösen is meg lehet teremteni, nem minden nő golddigger, de látom annyira nem vagy tisztában a nőkkel, hogy csak becsmérelmk tudsz másokat. Ez téged minősít, a te szegénységi bizonyítványod! :)

2022. okt. 9. 15:08
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Egy randi nem attol lesz jo, hogy szinhazba meg wellnessbe viszed a noket. Ha van szemelyiseged, akkor az randihelyszintol fuggetlen. Ha nincs, akkor meg wellnessel sem leszel elorebb. A penz nem kompenzal szemelyiseget. Sok penz sem.
2022. okt. 9. 15:38
 9/27 anonim ***** válasza:
38%

amúgy lehet itt ámítani a másikat...és le lehet szavazni persze..de...

Valóban úgy van, hogy ha..

Egy jóképű férfi szomorkás magányos, bánatos, visszafogott...az olyan édes aranyos jajj megszakad a szívem érte...

Ha nem jóképű akkor egy szerencsétlen lúzer

2022. okt. 9. 16:02
 10/27 anonim ***** válasza:
27%

9. Az a lúzer, aki így nyilatkozik.

Biztos vagyok benne, hogy tőled menekülnek a nők! Red flag vagy! 😂

2022. okt. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!