Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi más magyarázat a külsőmön kívül, ha küzdenem kell a nőkért?
Alapból az sem érdekelne, hogy kevés nőnek jövök be, mert egyet szeretnék tartósan.
De valahogy engem elkerülnek ezek az úgymond könnyen kapható nők (kivéve a prostituáltak, de az nekem nem kéne).
Valahogy az olyanoknál vagyok jó csak, akik elvárják, hogy én kezdeményezzek, elvárják, hogy szórakoztassam őket, sokat beszéljek hozzájuk és ezen felül még annak ellenére is vonakodnak a szexről, hogy egy csomó információt megtudtak rólam, amiből pontosan tudhatják, hogy rendes, normális srác vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy női oldalon sokkal nagyobb az igény ezekre a dolgokra, hogy valaki szórakoztassa őket meg csomó kreatív programot találjon ki, mint wellness meg étterem meg színház, de miért nem tud egy egyszerű nő vonzódni hozzám, csak egyetlen, aki nem várja el ezeket?
A külsőm miatt lehet, ugye?
17-es, számomra a másik megismerése azt jelenti, hogy nagyjából 99%-os pontossággal meg tudom jósolni akkor is, ha nincs jelen, hogy miről mi lenne a véleménye, miről mit gondolna.
Ismételgetni meg nem szeretem magamat. Ha bármilyen előrelépés, haladás van egy adott területen, akkor azt említeni fogom.
Az ujjongó, lelkesedő emberekkel pedig egyébként is úgy vagyok, mint egy kölyökkutyával. Aranyos, de óvatosan kell információt mondani neki, mert a végén még beleéli magát dolgokba, amik nem úgy jönnek össze és te leszel a szemét, te leszel párhuzamba állítva a pszichopata-nárcisztikus exével, akinek mindig nagy-nagy tervei voltak, amik nem jöttek össze, neked meg éppen elég lelki teher az, hogy a külső körülmények, gazdasági helyzet, más emberek, geopolitikai helyzet áthúzza a dolgokat, nem hiányzik még a párod rosszallása, gyanakvása is, mert csak elvonja az energiádat arról, hogy a céloddal foglalkozz.
18-as, sajnos pontosan ez szokott lenni, amikor személyiségileg megfelelő lányt találok, akkor a kölcsönös hallgatáson siklik el a kapcsolat, amikor meg beszédest, akkor különböző más dolgokon. Túlságosan mainsteam a lány, amit csak addig tudok tolerálni, amíg nem az én pénztárcámra megy az ő kivagyisága. Vagy épp kényszeres kontrollmániás, irányítós, megmondóember, főleg miután megismert az anyós és jól kibeszéltek, majd ellátta hasznos tanácsokkal, hogyan kell megregulázni az elkanászodó férfiállatot, nehogy úgy járjon, mint ő az apjával.
Illetve még pont az extrovertáltsága miatt annyira alacsonyan van az önismerete, mert nem volt rá soha különösebb szüksége vagy igénye, hogy újra és újra ugyanazokat a hibákat követi el, de nem veszi észre és úgy fordítva, hogy én vagyok az okoskodó, aki bele akarok szólni mindenébe. Miközben ő panaszkodik meg hisztizik a kudarcos élete miatt. Ez is olyan, ami párkapcsolatban jön ki, ahogy az alkoholista is akkor zavar igazán, amikor vele élsz, amikor a hétvégi buliban összefuttok, akkor még egész elviselhető jópofa ember lehet.
A szerencsejátékfüggő se zavar, ha a kollégád, legalább mindig van ember, akinek elég telefonálnod, hogy elvinné-e helyetted ezt vagy azt a napot és te oda is adod neki a nap végén a pénzt. Ha viszont a családtagod az és bedobálja a gépbe a közös jövőtöket, az már dühítőbb.
Tehát ha jól vonom le a következtetést, akkor legyek én is mainstream, szándékosan kövessek el bizonyos százaléknyi tipikus emberi hibát, hogy ezáltal is beolvadjak a tömegbe és akkor nagyobb esélyem lesz?
Hiszen nyilvánvalóan a személyiségemmel van a baj, mert kilógok a sorból.
Kérdező, nem ez a baj
Hanem az hogy nem akarod hogy a lánynak önálló gondolatai legyenek, stb. Amit fentebb írtak, nem akarom magam ismételni én sem.
24, annak amit írtál semmi értelme. Egyrészt, ha azt hiszed magadról, hogy te nem követsz el "bizonyos százaléknyi emberi hibát", akkor máris meg van egy újabb hatalmas hibád. Másrészt ez a konklúzió fogalmam sincs miből forgalmazódott meg benned.
Végül pedig "Hiszen nyilvánvalóan a személyiségemmel van a baj, mert kilógok a sorból."
Ha valaki kilóg a sorból, annak eleve nehezebb. Minél messzebb van valaki az átlagtól annál nehezebb. Az már más kérdés, hogy mindenki egyedi kis hópihe akar lenni, vagy legalább ezt gondolni magáról, akkor is ha nincs alapja. De, veled az a baj, hogy a kommunikációs készséged gyenge, az egész a székely viccekre hajaz, amit írsz és amúgy se érdekel senki, talán még te magad se. Nagyjából ennyi szűrhető le ebből a két oldalból, ettől függetlenül lehet még ezer más is. De, már ez is bőven sok a többségnek.
26. +1
Többet én sem tudnék hozzáfűzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!