Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi más magyarázat a külsőmön kívül, ha küzdenem kell a nőkért?
Alapból az sem érdekelne, hogy kevés nőnek jövök be, mert egyet szeretnék tartósan.
De valahogy engem elkerülnek ezek az úgymond könnyen kapható nők (kivéve a prostituáltak, de az nekem nem kéne).
Valahogy az olyanoknál vagyok jó csak, akik elvárják, hogy én kezdeményezzek, elvárják, hogy szórakoztassam őket, sokat beszéljek hozzájuk és ezen felül még annak ellenére is vonakodnak a szexről, hogy egy csomó információt megtudtak rólam, amiből pontosan tudhatják, hogy rendes, normális srác vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy női oldalon sokkal nagyobb az igény ezekre a dolgokra, hogy valaki szórakoztassa őket meg csomó kreatív programot találjon ki, mint wellness meg étterem meg színház, de miért nem tud egy egyszerű nő vonzódni hozzám, csak egyetlen, aki nem várja el ezeket?
A külsőm miatt lehet, ugye?
ó megjött humorherold aki azt hiszi mindent tud és mindenkit ismer... :)
11.
Nő vagyok, nem Humor Herold.
Pontosan tudom, hogy a hasonló gondolkodású nők mire vágynak.
MÉG MINDIG a pénz nem fog kielégíteni egy nőt sem, nem fogja őt szeretni és a tenyerén hordani! Maximum felszínes dolgokat lehet rajta venni, amik vagy tönkremennek, kimennek a divatból, de semmi jelentőségük nincsen az életben.
A válaszokat viszont jelentettem, mert veszekedést generál..
Ha valakivel nem közös a kikapcsolódás módja és nem tudunk gördülékenyen órákig beszélgetni, erre esetleg eleve igénye sincs, akkor nem lesz a párom. Nekem kell az, hogy a másikat érdekeljem és ne csak a rés a lábam között, meg a két felső függelék. Márpedig, ha nem érdekli, miről mit gondolok, milyen témák érdekelnek, miért cselekszem úgy ahogy stb. akkor egyszerűen nem kíváncsi rám. Mondjuk, nálam ez eleve kölcsönös. Aki érdekel, annak érdekel mindene. Ugyanakkor én kifejezetten utálom az éttermeket, évi pár alkalommal a közeli gyógyfürdő bőven jó, mint "wellness" és, bár imádok utazni, inkább busszal mennék, mert ott lehet élményeket gyűjteni. És inkább olyan helyekre, ahol kirándulni lehet, sétálni, felfedezni, nem pedig a parton dögleni.
A mindennapokban is sokkal jobban értékelem az olyan programokat, amik egymásról és nem a rongyrázásról szólnak.
De, a leírásod alapján, te egy olyan nőre vágysz, aki csendben elül egy sarokban és ha hívod, jön dugni, de amúgy nem sok vizet zavar. Ez így nagyon kevés lesz. Ahhoz, hogy ezt valaki elfogadja, valóban valami nagyot kell virítani. Mert akkor a "valami" miatt esetleg veled marad akkor is, ha amúgy leszarod és talán még értékeli is, hogy ő is leszarhat, amíg azt, amire valóban vágyik, megkapja. Ez lehet külső lehet pénz, kinek mi a fontos.
Nekem a személy és a figyelem a fontos, ami úgy, ahogy te elképzelsz egy kapcsolatot, nem adatik meg.
13-as, nincs egyetlen olyan ember az életemben, beleértve a rokonaimat is, akikkel órákat tudnék gördülékenyen beszélgetni.
Az ismerkedés abból áll, hogy megismerem a másikat, az egész életét és utána kifújt. Utána már áldás az, ha beszédes a lány és tud beszélni a semmiről. Ha el tudja mondani 10 mondatban a szürke hétköznapját, amiről én egyetlen rövid mondatot képtelen lennék kipréselni magamból.
16, azt kérdezted, mi a magyarázat. Szerintem ez. Az ember nem a napját akarja elmondani a másiknak, hanem beszélgetni akar. Én legalábbis biztos. Értem, hogy mással se tudsz, szerintem ez szomorú, de így nekem akkor se kellenél, ha egy adoniszba oltott Mészáros Lőrinc lennél. Mert nekem az, hogy "na, mi volt ma? Ez, meg ez, meg az. Szuper." mint napi beszélgetés gyakorlatilag a minimum szint alatt van annyival, hogy idővel már a másikhoz hozzászólni sincs kedvem, mert minek. Ennyit egy átlag napi egyszer látlak, jellegű kolléganővel is vígan megvitatok, de egy közelebbi kollégával sokkal többet és mélyebben beszélgetek ennél.
Nekem igényem van rá, hogy megismerjem a másikat. Ami nem abból áll, hogy tudom mikor született, hol nőtt fel és hány testvére van. Hanem a gondolatait, a gondolkodás módját, a világlátását, a terveit, a vágyait, a számára fontos, vagy érdekes témákat. És ezt nem elég amolyan székelyesen, egyszer már meg volt, minek 10 évente ismételni stílusba, hanem folyamatosan, mikor éppen szoba kerül újra belemélyedve. Mert az ember változik, elhagy dolgokat, felvesz új szokásokat, magáévá tesz elveket, gondolatokat, nem elég egyszer kipipálni,hogy jó ez a beszélgetés is meg volt és utána szarni bele. Nekem egy 7 éves kapcsolat 3. szakítása jött el emiatt, ezúttal végleges. Mert a párom olyan, mint te. Tudjuk le a napi 10 perc kötelezőt és olykor, ha őt érdekli egy téma, akkor arról esetleg, ha épp olyan a kedve, akkor egy extra fél óra belefér. De egyébként mindenki tegye a dolgát, meg "töltsünk együtt időt", vagyis egymástól függetlenül, egy időben végezzük ugyanazt a tevékenységet, takaritsunk együtt két külön emeleten, vagy zenével, hogy biztos ne kelljen egymáshoz szólni, csináljuk a kertet szépen csendben, esetleg nézzünk filmet. Ez így egyedüli program, ha közben a másikkal nem tudsz kapcsolódni, ha nincs egy egy poén, egy kis játék, vagy valami, csak mindenki megy a dolgaira. És nem azt mondom, hogy 0-24 egymás seggében kell lenni. Hanem, hogy legalább párnaponta kell pár olyan óra, amikor egymásra figyeltek és ehhez nekem a minimum a kommunikáció közben.
Ez mind szép és jó, akkor van baj, amikor ismerkedés során a lány csak hallgat, de elvárná, hogy te nonstop beszélj, szórakoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!