Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a viselkedésnek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Van egy nő akinek tudom hogy bejövök, mert régebben kereste a társaságomat ha összefutottam vele valahol. Megpróbáltam elhívni randira, de mindig kifogásokat keresett és hárított hogy nem ér rá. Utána is találkoztam vele véletlenül de akkor már nem érdeklődött felőlem. Most hétvégén megint találkoztam vele véletlenül egy buliban és a meleg idő miatt trikó volt rajtam. Egyből elkezdett flörtölni velem és odajött kérdezgetett. A trikót azért írtam mert rendszeresen járok edzeni, ezért izmos vagyok. Lehetséges hogy ez feltűnt neki és ezért kereste megint a társaságom?2022. máj. 16. 11:21
1/2 anonim válasza:
Ha felszínes akkor elképzelhető. De ha pénzed nincs akkor max a szex jöhet össze vele.
2/2 anonim válasza:
Maga se tudja mit akar. Egyszer akar téged, máskor nem. Most flörtölget veled, előtte meg visszautasította a randit.
Én nem vesztegetném az időmet ilyen idiótára. Keress olyat, aki legalább azt tudja, hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!