Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi ilyen viselkedésére mi a magyarázat?
Figyelt kérdés
Munkatársak vagyunk és mindketten kicsit infantilisek, hiába vagyunk már 25 felett. Ő 2 hónapja minden nap szemezett velem, kereste a társaságom, de az elmúlt 2 hétben kerültünk egymást, mióta pár munkatársunk elkezdte cikizni. Tegnap meghalt a nagymamája, másoktól tudom. Munkában ma nem látszott rajta semmi. Nem kerestem, úgy gondoltam, ha kerül, én ezt tiszteletben tartom. Emiatt és más miatt is ki voltam borulva, munka után este órákon át sétálgattam itt a faluban. Ő a szomszéd faluban lakik, de soha nem jön erre, most viszont háromszor is elzúgott mellettem a motorjával ebben az esőben, arra, amerre lakok (tudja, melyik utca). Miért csinálja ezt, vajon direkt csinálja? Miért nem másfelé randalírozik? Félek, hogy összetöri így magát. Ilyenkor mi zajlik le egy pasi fejében?2022. ápr. 1. 22:55
1/8 anonim válasza:
Biztos, hogy elmultatok 25 evesek?
Amugy motorozgat. Ennyi.
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig is motorozgatott, csak nem erre, nyugodt volt ez a falu eddig.
2022. ápr. 1. 23:12
3/8 A kérdező kommentje:
Próbálnám elfelejteni, mióta kerül legalább szabadidőmben, de így nehéz.
2022. ápr. 1. 23:14
4/8 anonim válasza:
Szimpatikus fiatalember, aki kiall magaert es a parjaert. Ja, nemide.
6/8 anonim válasza:
Nem baj, ha az ember tud infantilis lenni, és elhülyéskedni néha kisebb, semlegesebb dolgokban. De kapcsolati szinten azért ez nem mindig oké.
7/8 anonim válasza:
Igazából ha akarna téged, azt észre vennéd, mert tenne érted.
Ebbe a motorozásba meg semmit sem kell belelátni. Ahhoz volt kedve és kész! Majd ha randira hív, akkor érdekled, addig meg kár ezen rugóznod...
Nem bántás ez, csak jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!