Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erre mi lehet a magyarázat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mi lehet a magyarázat? Nem tudok tartosan kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Lassan 29 éves nő vagyok tehát már nem kis tini. Az van hogy összejovok egy fiuval tok jo minden stb majd kb fel ev mulva elkezd hiányozni a pasizás, a készülődések a randira, az izgalom. Rendesen boldogtalan leszek hogy ezt nem élhetem át többé. Nem egy kapcsolatomnak lett már vége emiatt. Majd amikor talalkozom megint valaki olyannal es azt hiszem, hogy “na ő tényleg az igazi es nem fogok másra vágyni” akkor is kb fel ev mulva megint elkap ez az érzés. Meg kéne már allapodnom de nem tudom tudnek e tartosan kapcsolatban élni. Vagy arra is gondoltam gyerekkoromban rengeteget csufoltak a kulsom miatt és most jol esik ha udvarolnak, küzdenek értem. Vagy talán az is benne van a pakliban hogy a szüleim rossz házasságban éltek és tudat alatt ettol félek hogy rám is ez vár ha végleg elköteleződök.

2022. dec. 12. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

erre jó néhány különböző magyarázat lehet, többek között azok is, amiket leírtál

de szerintem egy kimaradt: hogy az első hónapokban igazából még nem annyira a másik ember iránt érzel, hanem egy illúzió iránt, amit elképzelsz (hisz még nem annyira ismered őt, ezért az ismeretlent csupa pozitív dologgal pótolja ki az agyad - milyen csodálatos ember, milyen csodálatos lesz vele minden, stb.). nem lehet, hogy ezzel is bajod van? elfogadni, szeretni valakit olyannak, amilyen?

2022. dec. 12. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak bármelyike, vagy összessége is lehet az oka ennek, erre sok önismerettel (esetleg egy pszichológussal) tudsz tényleg rájönni. Bármi is a te "démonod", ha szembenézel vele és le tudod küzdeni, utána tudsz majd igazán szeretni, és egy tartós párkapcsolatban meglenni.
2022. dec. 12. 10:11
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
0%

Utolsó mondatodra: ez van benne vélhetően, plusz még van valami tikked mellé. Esetleg enyhén nàrci, vagy kiràlykisasszony szindrómàs vagy.

Igazàból mindegy, ezen màr nehéz lesz vàltoztatni. Am milyen kutyàkat szeretsz?

2022. dec. 12. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Volt korábban egy másik pasi akihez érzelmek fűznek. Így sose fogsz boldog lenni mással.
2022. dec. 12. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
menj akkor randizni a pároddal. Arra is készülhetsz.
2022. dec. 12. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

"Am milyen kutyàkat szeretsz?"

Ez most hogy jön ide? Nem szép dolog "kóstolgatni" a kutyásokat!

Akkor már "nyalogathatjuk" ilyen szempontból a macskásokat is, nem gondolod? :)

2022. dec. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!