Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony lányok felszínesebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?

Figyelt kérdés

Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal?

Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle elutasítást kapjátok? Mert pl nem vagy jó pasi meg vékony. Ő meg gyárilag vékony. Azaz nem edzés vagy helyes étkezés következménye! Csak ezt örökölte. Sajnáltatjàk magukat hogy rossz az életük, nincs társuk, nincs munkahelyük , nincs semmi hobbijuk és még az iskolában is bántották….

#felszínesség #panaszkodás #lehúzás #nárcizmus #Negatív személyiség #Szinkron csetelés
nov. 19. 08:08
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

9

Kár volt magadra venned. A kérdés félig - meddig csak egy üzenet egy adott személynek. Nevezzük Enikőnek.

De persze azért érdekel alapesetben is a dolog. Mert sok véleményt olvastam és a ducikás nőknek azért kevesebbnek látszik az elvárásuk. Legalábbis a férfi külsejét illetően.

nov. 19. 09:30
 12/44 A kérdező kommentje:

10

Xarnak adsz egy pofont? Miért sminkeltek? Csalás…. A férfinek meg festék nélkül kell jól kinéznie? Nem igazságtalan ez?

nov. 19. 09:31
 13/44 anonim ***** válasza:
85%
Mert nekem így tetszik a külsőm. Én így látom magamat szépnek. Most ezzel mi bajod van? Neked nem mindegy?
nov. 19. 09:35
 14/44 A kérdező kommentje:

13

De mindegy. Azért megnéznélek ha privátban mutatsz egy előte - utána fotót. Lehet smink nélkül sem vagy ronda.

nov. 19. 09:39
 15/44 anonim ***** válasza:
61%
Nem mutatok. De smink nélkül elég kölyök fejem van.
nov. 19. 09:40
 16/44 A kérdező kommentje:

15

Pár év múlva nem lesz az.

nov. 19. 09:43
 17/44 anonim ***** válasza:
61%

Nyilván utólag, külső szemszögből nézve könnyű mondani, hogy kár volt magamra venni, de amikor ott vagy kiskamaszként kevesebb önbizalommal és élettapasztalattal, alakulóban lévő személyiséggel, nem olyan könnyű az ilyesmi. Hidd el, én örültem volna a legjobban, ha az lett volna.

Mindenki azt vár el, amit szeretne, legfeljebb nem teljesülnek be a vágyai. Az már magánprobléma.

25/N

nov. 19. 09:44
 18/44 anonim ***** válasza:
75%
Mindig is 45-48 kg között mozogtam. Nagymamám, anyukám is vékony. Ez genetika. Soha nem tartottam magam tökéletesnek, ellenben felszínes sem voltam soha. Nagyon mély érzésű embernek tartom magam, talán túlságosan is.
nov. 19. 09:46
 19/44 anonim ***** válasza:
85%
Vékony voltam mindig, próbálok rá figyelni is, meg genetika. Nem vagyok felszínes. De attól egyik nő sem felszínes, hogy ha vékony és hasonló adottságokkal rendelkező férfiaknak ad esélyt,mert az tetszik neki.
nov. 19. 09:50
 20/44 anonim ***** válasza:
88%

Most nem azért, de a nő felszínes, ha vékonyként nem akar nem vékony férfit, a férfi meg nem, ha túlsúlyosként nem akar nem vékony nőt? :D Fuck logic. Mindenki azzal jöjjön össze, akivel akar és azt utasítson vissza, akit akar. Te sem jönnél össze olyannal, aki nem tetszik (ha meg igen, mert p...inak p...i, az igénytelenség és pszichés probléma).

Amúgy meg:

- egy bizonyos kor felett a testalkat nem genetika függvénye a kb. 5% szerencsés kivételtől eltekintve... a legtöbb nő, akit ismerek, még akkor is, ha nem cérnavékony, odafigyel az étkezésére, számolja a kalóriákat, mozog (ha mást nem, akkor túrázik meg gyalogol)... szóval nem az van, hogy "hö, ha nem eszik meg 6 tábla csokit naponta, már vékony)

- a vékony nők között is van olyan, akinek nem a modellfiú az ízlése... és nem, ettől nem lesz "normális", csak más ízlésű lesz, mint a közízlés

nov. 19. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!