Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem lesz lakásom ,autóm meg vékony testalkatom, úgy lehet csinos barátnőm?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam a dolgokon. És tuti hogy nem tudok venni lakást! 40 év munkabérem se lenne elég rá. Jogsim nincsen és félek is a vezetés fogalmától. Nem igazoltan de valami betegségek miatt vagyok pocakos. Jelenleg már olyan drasztikus lépéseket teszek; hogy instant leveseket eszek csak. (111 kalória de 2x mert délben és este eszek egyet) még csak pár napja kínzóm magamat vele de eddig nulla deka ment le. A fejem folyamatosan fáj. Szóval nem lesz semmi változás. Nem érdemlek nőt igaz?
nov. 10. 11:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Neked teljesen elment az eszed fiam, ezt továbbra is fenntartom.
nov. 10. 11:51
 2/21 A kérdező kommentje:

1

Miért is?

nov. 10. 11:53
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon buta vagy. Ezzel csak izmot veszítesz, zsírt nem!!

Ne koplalj!

Járj el edzeni és alakíts ki egészséges, fehérjedús, rostokban gazdag, cukormentes-zsírmentes étrendet. Az instantleves az feldolgozott szénhidrát, azaz tömény cukor!! Kerüld

nov. 10. 11:54
 4/21 A kérdező kommentje:

3

De évekig csináltam eredménytelenül. Heti 4x edzettem és netről szedett diétás étrend alapján ettem. Sose ettem 2000 kalorianal többet és a súlyom stabilan most is 125

nov. 10. 11:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Éhen kell halasztanom kb magam, mert ha nem tudok 60-75 kg lenni mint a tinédzser fiúk, akkor nőre nincs esélyem ebben az életben.
nov. 10. 11:58
 6/21 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan ezért.

nov. 10. 11:59
 7/21 A kérdező kommentje:

6

Szerinted rosszul gondolom? Nem kell a férfinek vékonynak lennie a mai világban? Ha ő neki is a vékony nő tetszik?

nov. 10. 12:05
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Neked az egyetlen esélyed barátnőre ha telitalálatod lesz a lottón.
nov. 10. 12:10
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem lottózok. Úgy nehéz lesz nyerni.
nov. 10. 12:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen testmagassággal vagy 125 kg?
nov. 10. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!