Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem lesz lakásom ,autóm meg vékony testalkatom, úgy lehet csinos barátnőm?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam a dolgokon. És tuti hogy nem tudok venni lakást! 40 év munkabérem se lenne elég rá. Jogsim nincsen és félek is a vezetés fogalmától. Nem igazoltan de valami betegségek miatt vagyok pocakos. Jelenleg már olyan drasztikus lépéseket teszek; hogy instant leveseket eszek csak. (111 kalória de 2x mert délben és este eszek egyet) még csak pár napja kínzóm magamat vele de eddig nulla deka ment le. A fejem folyamatosan fáj. Szóval nem lesz semmi változás. Nem érdemlek nőt igaz?
nov. 10. 11:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
181
nov. 10. 12:14
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Igaz. Nem érdemelsz nőt.

Senki sem lesz úgy kapcsolatban, hogy kiérdemli. Vagy szerinted ez így működik, hogy ha X dolgot ki tudsz pipálni, akkor garantáltan jár a nő?? Ráadásul csinos, vékony, gyerektelen, stb, stb...

nov. 10. 12:21
 13/21 A kérdező kommentje:

12

Nem így értettem.

“ csinos, vékony, gyerektelen”

Az a keresztényel vágyálma. Másik felhasználó

nov. 10. 12:28
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Te vagy az igénytelen, akinek iszonyat sok egészségügyi problémája van, egy konkrét roncs, de nem megy orvoshoz, hanem bőg, hogy nincs csaja.

Nem is lesz. Csinos meg... álmodik az igénytelen nyomor.

nov. 10. 12:34
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen paraméterekkel biztosan nem a nőzésen járna az eszem.
nov. 10. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Ajjj, már megint te? Nem unod? Mit vársz, hogy helyeseljünk? Igen, dagadt és csóró vagy, így nem lesz nőd, csinos meg pláne! Most jobb, elégedett vagy?
nov. 10. 13:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
"netről szedett diétás étrend alapján ettem. Sose ettem 2000 kalorianal többet" nem a netről szedett hülye diétákat kellene csinálnod, hanem orvoshoz ill. dietetikushoz fordulnod. A 125 kg az nem a "pocakos" kategória, minimum 40 kg háj van rajtad túlsúlyként. A 2000 kcal az marhára nem fogyókúra, ha nem végzel nehéz fizikai munkát, pl jobbára ülsz, vagy csak sétálgatsz, akkor olyan 1800-1900 kcal körül kellene lenni a napi bevitelednek a szintentartáshoz. Ha ettől rendszeresen, évek óta többet fogyasztasz, nem csoda, hogy így elhíztál.
nov. 10. 14:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj el és vizsgáltasd ki magad!
nov. 10. 14:45
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"Neked teljesen elment az eszed fiam, ezt továbbra is fenntartom."

Neked is feminista tyúk!

nov. 10. 15:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19 már anyád is feminista volt! Ne keverd a feminácival. Te meg végképp ostoba vagy.
nov. 10. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!