Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony lányok felszínesebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?

Figyelt kérdés

Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal?

Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle elutasítást kapjátok? Mert pl nem vagy jó pasi meg vékony. Ő meg gyárilag vékony. Azaz nem edzés vagy helyes étkezés következménye! Csak ezt örökölte. Sajnáltatjàk magukat hogy rossz az életük, nincs társuk, nincs munkahelyük , nincs semmi hobbijuk és még az iskolában is bántották….

#felszínesség #panaszkodás #lehúzás #nárcizmus #Negatív személyiség #Szinkron csetelés
ma 08:08
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

17

Sajnálom. Nekem is sok rossz dolog volt az iskolában. Vagy úgy gyerekként. A férfiaknak sem könnyebb.

18

Szerencsés vagy.

19

Azzal van a baj aki becsap másikat. Nem azt mondja xx az xy nak hogy kövér vagy és azért nem kezdek veled. Hanem hamis dolgokkal meg vádolja hogy elterelje a valóságot (hogy a külsőségek miatt döntött).

ma 09:54
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
21: de nem mindegyik vékony nőnek ez az ízlése, és baromira lehet igaz, hogy más volt az ok a visszautasításra. Én is utasítottam vissza olyan férfit, aki külsőre rendben lett volna, de személyiségre nem volt szimpatikus vagy nem volt bennünk semmi közös. A semmiből vagdalkozva vádaskodni sem szép dolog.
ma 09:56
 23/37 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Amúgy az exem alacsony volt, 172 cm, tehát könnyebben pocakosodott. De imádtam a pocakját mindig is :-)

A mostani párom vékony, de egyáltalán nem ez alapján választottam, mert amúgy külsőre semennyire se volt az esetem. Most mégis imádom minden porcikáját! :-)

ma 10:00
 24/37 A kérdező kommentje:
Rendben mindenkinek ment a pipa. Jó pozitív véleményeket is olvasni.
ma 10:06
 25/37 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy bárkinek könnyebb vagy nehezebb lenne, ugyanis nem nemfüggő, hogy kinek mennyi és milyen nehézségei voltak és lesznek. Remek gyerekkorom és kamaszkorom volt (a mostani felnőtt a legjobb) és a jó és rossz dolgok sem alapvetően a nemem miatt következtek be. Felesleges különbséget húzni a nemek között ilyen szempontból.

Egyedül az tudja biztosan, hogy miért utasít el valakit, aki megteszi, mert tudtommal nincsenek gondolatolvasók. Az elutasítás tárgya pedig tulajdonképpen mindegy, meg se kell indokolni. Amíg nem jön a másik lejáratása vagy pletykák terjesztése, mindegy, hogy azt mondom nem élveztem vele a beszélgetést vagy hogy külsőleg nem az esetem.

25/N

ma 10:06
 26/37 anonim ***** válasza:
Úgy látom a genetika, hízás, vékonyság téma kitárgyalva. Beszélgessünk inkább a szinkron csetelésről! Arra kíváncsibb vagyok. Kérdező, lehet kezdeni!
ma 11:08
 27/37 A kérdező kommentje:

26

Mit szeretnél róla beszélni? Azt a jelenséget nevezzük úgy, mikor egy csaj 3,6,9, akárhány különböző férfival cseveg ugyan abban formában. Aztán némelyikkel elmegy találkozni randira. Közben a többinek nem beszél róla. A többi mindig ott van tartalékba ha mégse jönne össze amit elsőre kiválogatott.

ma 11:11
 28/37 anonim ***** válasza:
Akkor is így nevezzük, amikor egy férfi csinálja ezt. ;)
ma 11:11
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
27: mintha a férfiak nem csinálnák ugyanezt, ha megvan rá a lehetőségük (és nem, nemcsak a chadeknek). Saját tapasztalat nőként :)
ma 11:12
 30/37 A kérdező kommentje:
Ti tudjatok. Én férfiként tapasztaltam ezt. De olyat még nem láttam hogy férfi dúskált volna a pna lehetőségek tengerében.
ma 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!