Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?
Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal?
Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle elutasítást kapjátok? Mert pl nem vagy jó pasi meg vékony. Ő meg gyárilag vékony. Azaz nem edzés vagy helyes étkezés következménye! Csak ezt örökölte. Sajnáltatjàk magukat hogy rossz az életük, nincs társuk, nincs munkahelyük , nincs semmi hobbijuk és még az iskolában is bántották….
Önmagában azt, hogy vékony testalkatúnak születtem, sose éreztem büszkeségnek, sose voltam emiatt nagyképű.
Azt viszont, hogy heti 3 kondival kerekre gyúrtam a fenekem és formásra a combjaimat, feszesre a hasamat, nagyon is erénynek érzem a sok lusta löttyedt emberrel szemben.
“ meg hát alapnak vettem, hogy ők is ezt cisnálják”
Innen ered a mondás, hogy mindenki magából indul ki. Én jó nő létemre utoljára talán 20 éves gyerekfejjel csináltam ilyet, egy érett és gerinccel rendelkező felnőtt nem randizgat párhuzamosan több emberrel. Épp ezért azokat a pasikat is vonzottam be, akik hasonlóan megbízható típusok. Te meg ne csodálkozz, ha link alak vagy és folyton link nőkkel is lett dolgod.
Pedig bőven vannak ilyen férfiak, bár többségében ők jobban is tisztelik a nőket, mint egyszerű "p#na lehetőséget". A páromnak és nekem is lenne kihez mennünk, ha szakítanánk, mindkettőnknek (sőt, neki szerintem több is) voltak megkeresései.
25/N
35, mint írtam, én is akkor cisnáltam ilyet amikor még nem voltam elköteleződve. Azaz 10 éve, 20 évesen.
De félreértés ne essék, nem párhuzamos randizásról van szó. Online ismerkedésről. Olyan sosem volt, hogy hétfőn ezzel találkozom, kedden meg másikkal. Mindig csak azt hívtam el, akiben a legtöbb potenciált láttam, hogy összejövünk, én is a legjobban akartam.
Ha az nem jött össze, mert egyikünknek mégsem jött be a másik, akkor újratervezés, fókuszátirányítás egy másik emberre és idővel elhívni azt randira. Még csak nem is azonnal, elvégre nem úgy készültem, hogy én vele fogok randizgatni.
Az ismerkedés és a randizás nem ugyanaz.
"Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle elutasítást kapjátok?"
Ez a szánalom teteje. Lenézi, de annyira megbaszná, hogy nem igaz. Nem lehet komolyan venni. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!