Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szerepváltogató nőkről?
Aki bizonyos szituációban hamar lefekszik akár ismeretlen srácokkal is, más szituációban meg hosszú heteken át randiztatja őket meg teszi a jókislányt.
Aki élete legszebb időszakában, hamvasbőrű álomnőként pénzért válogatás nélkül összefeküdt mindenféle undormánnyal meg mindent bevállalt, majd diploma meg karrier után már azért kiveri a hisztit, ha a felettese szexista ajánlatot tesz neki. Semmi kényszer, csak ajánlat.
Gyengébbek kedvéért: Nem arról van szó, hogy egy nőnek mindenkivel vagy senkivel, hanem arról, hogy a potenciális jelölt férfiakat kezelje EGYENLŐEN.
Tehát ha elmegy randizni, akkor azzal burkoltan beismerte, hogy a szex benne van a dologban. Akkor meg mit szemérmeskedik? Egy buliban leszopott random idegent, mással meg a második, harmadik randin sincs semmi testiség? És ezek után mit gondoljon a srác? Hogy értéktelenebb, mint valami bulizós idegen, akinek egyből odaadta magát a lány? Hogy a bulizós idegennek elég volt egy félmosoly, neki meg már a fél családi hátterét, hobbijait és mindent feltérképezett, de még ez sem elég? Még több információ kell, hogy talán (de csak talán) odaadja magát?
Vagy ha valaki prostitúcióval küzdötte fel magát a ranglétrán, akkor nyilván érthető, hogy ugyanúgy azért erőltette meg magát, hogy később ne kelljen ilyen alantas munkát végeznie, mint mikor aki 20 évesen építőipari segédmunkásként kezdte és 40-50 éves korára ingatlanmogul lett az sem fogja már meg szívesen a lapátot meg áll oda a betonkeverőhöz.
Viszont nem veri a nyálát és főleg nem abba a kézbe harap bele, amiből enni kapott, mert akkor úgy jár, mint Simicska vagy Bige László. És ez is csak azt bizonyítja, hogy a nők többségének nem való ez a farkastörvényekkel uralt világ, ha nem is a konyha, de nekik egy safe space kell, különben az egész világból akarnak safe space-t és hisztiznek, ha nem kapják meg.
"hogy olyan nők játsszák meg a szemérmest, akiknek ki tudja mennyi kan volt a múltjukban meg talán még a rosszlányokon is kipróbálták magukat."
És akkor mi van? Még egy prosti is megválogathatja a klienseit és mondhat nemet.
"Ezen senki nem háborodik fel"
Belinkeljek egy csomó ilyen kérdést meg Nők Lapja, WMN, She és hasonló portálokon lévő vergődést, hogy mennyire ki tudnak akadni miatta?
#29: Miért, Tinderen mit tudnak rólad? Pár fotót, ami lehet szerkesztett. Vagy a való életben? Azt, amit látnak belőled, de a belsődből még annyit sem ismernek, mint az itteni felhasználók.
A távszarakodást is úgy mondod, mintha előre tudnád, hogy Sopron és Békéscsaba között kell majd ingázni és mindketten 3 műszakos munkarendben dolgoztok.
Főleg, hogy 8 éve vagy egyedül, de esélyt sem adsz egy 90%-os kapcsolatnak, ahol maximum a távolság lehet az egyetlen kényelmetlenség. Neked vagy a tökéletes 100%-os kell, vagy semmilyen.
"Olyan nő, aki minden férfi szemében csúnya, nagyon ritka és az tényleg nagyon igénytelen."
Ez ugyanúgy igaz a férfiakra is. Nyilván vannak akik csúnyábbacskák mindkét nemben, de hogyha valakit nem tart senki vonzónak, az sose csak a külsőn múlik. Igényesség, személyiség, kisugárzás. Kevés férfi van, akit kifejezetten csúnyának látok, de azoknak mind, vagy volt barátnőja, vagy ismertem lányt akinek bejött.
Abban talán igazad lehet, hogy csúnyább férfiként nehezebb egyéjszakás kaöandot találni. Rengeteg nő egyáltalßan nem is vevő rá. De kapcsolatot biztosan tudnál találni. Csak ahhoz személyiségben meg kell ugranod a lécet.
Na jó és akkor most pazarlom az időmet és kedves leszek, lásd elmondom, hogy mi veled a baj:
Az az érzésem, hogy azt várod, hogy majd random felbukkon nálad egy nő, hogy "Gyere szexeljünk", miközben te a kisujjadat sem akarod mozdítani. Pedig ez még az Alpha Chadekkel sem szokott így lenni, hidd el. Írtam, hogy nem hallgatsz arra a tanácsra, hogy a személyiségedet kellene fejleszteni. Erre mit csinálsz, nem hallgatsz rá és még elkezded nekem magyarázni, hogy miért nincs igazam. És mindig ez van, amikor megpróbálok itt utálkozó férfiaknak tanácsot adni. Hogy aztán elmagyarázzák nekem, hogy miért nincs igazam, és minden a nők hibája, ők nem csinálnak semmit roszul. Oké, nekem mindegy, akkor ne hallgass rám és maradj nő nélkül. De aztán ne panaszkodj, hogy senki nem akar neked tanácsot adni. Lehet, hogy itt csak a személyiséged 5%-át látjuk, de ez az 5% nagyon is problémás. És minél csúnyább vagy, annál fontosabb a személyiség. Panaszkodsz, hogy a nők nem akarnak itt ismerkedni, erre ahelyett, hogy tanulnál belőle, és élőben ismerkednél inkább elkezdesz panaszkodni, hogy ezek a szemét nők nem akarnak veled ismerkedni. Mellesleg azok a nők, akik most párkapcsolatban vannak, attól még ugyanúgy tudnak neked segíteni, hiszen valamikor ők is voltak szinglik.
#34: "Abban talán igazad lehet, hogy csúnyább férfiként nehezebb egyéjszakás kaöandot találni. Rengeteg nő egyáltalßan nem is vevő rá. De kapcsolatot biztosan tudnál találni. Csak ahhoz személyiségben meg kell ugranod a lécet."
Akkor most próbálom átéreztetni veled fordítva.
Mintha egy nőnek mondanád azt, hogy nem számít a külsőd meg az életkorod sem, ha van elég pénzed és kellően szolgalelkű vagy, akkor 70 éves túlsúlyos nyanyaként is kaphatsz fiatal, izmos srácot.
Tudod, bőven megugrom személyiségben a lécet, csak saját magamtól lesz hányingerem, amikor belemegyek a játékba, amiről tudom, hogy mire megy ki és mindig ugyanaz lesz a végeredménye.
Az az elvem, hogy ha a nő nem bízik bennem, akkor én miért szavazzak EGY ÉLETRE bizalmat neki? Ha a nőnek nem vagyok elég vonzó ahhoz, hogy lefeküdjön velem (pedig nem szűz hívő katolikusról beszélünk), ezzel bizalmat szavazva nekem, akkor én minek köteleződjek el? Pont ettől veszíteném el a tartásomat, hogy pincsikutyaként teperek olyan nőért, aki pár éve még odadobta magát első füttyre olyannak, akinek a keresztnevét sem tudta.
"Írtam, hogy nem hallgatsz arra a tanácsra, hogy a személyiségedet kellene fejleszteni. Erre mit csinálsz, nem hallgatsz rá és még elkezded nekem magyarázni, hogy miért nincs igazam."
De igazad van, viszont egyúttal te is elismered, hogy a külső determinál. Ha nem érem el a vonzalmi minimumot, akkor nem fekszik le csak úgy velem nő, tehát vagy személyiséggel, vagy pénzzel kompenzálok.
Csak tudod amit te személyiség alatt értesz, az valójában egyfajta felvett szerep, egy színészi játék lenne, ami hosszútávon nagyon megterhelő tud lenni.
És nem azért, mert annyira vállalhatatlan lennék, mert elmondom neked, hogy ha a külsőm mondjuk olyan lenne, mint Ryan Goslingnak vagy Jason Momoának, akkor még a jelenleginél elvontabb, introvertáltabb, visszahúzódóbb emberként sokkal furább (fura alatt azt értem, hogy pl. férfi létemre szégyenszemre utálom a focit és nem izgatnak az autók sem) hobbikkal is tényleg a kisujjamat se kéne mozdítani és lennének lányok, akik akár még rám is nyomulnak.
És igen, abban is egyetértek, hogy egy nagydumás jó pasi hatalmas előnyben van a visszahúzódó jó pasihoz képest, mert a nők többsége még mindig nem szeret nyomulni, viszont azt meg te ne vitasd el, amikor saját tapasztalat, hogy aki gyárilag jól néz ki, az Garfieldos kinyúlt melegítőben, strandpapucsban, kócos Beatles hajjal, miközben viszi le a szemetet is tud csajozni, mert a lány ezerrel adja neki a jeleket. Vagy elslattyog a sarki boltig, ahol a pénztáros lány úgy rá van állva, hogy már a haverjai nem hiszik el, hogy nem b..zi, amiért nem csinál semmit, pedig csak annyit kéne neki, hogy "Mikor végzel este? Valamikor elmehetnénk valahova." semmi trükkös technika meg egyéb.
Ezek szemmel látható tapasztalatok, rengeteg férfi által megerősítve.
És igen, a női oldallal szemben (ahol trauma, ha tizenéves lányra rányomul egy idősebb fószer) ha egy férfi félénk szűz és rányomul valamelyik idősebb nő és a srác meg berezel és menekül, attól ez még évek távlatában valójában rohadt nagy önbizalomlöketet fog adni neki, majd inkább utólag bánja, miután elszerencsétlenkedte a szüzességét, hogy anno miért nem ment bele, mert nem nagy cucc és talán tanult volna új dolgokat.
Ja, és nem úgy értelmezem, hogy "gyere, szexeljünk", nem kell kisarkítani, hidd el, van annyi emberismeretem, hogy látom a másikon azt, hogy csak úgy elvan velem, vagy csillogó szemekkel, átszellemülten van rám kattanva.
Ahogy azt is, amikor azért taktikázik, hogy ne tűnjön könnyű nőnek, de valójában majd megőrül értem és amikor pont fordítva, azért teszi ezt, mert semmit nem mozgattam meg benne.
És tudod milyen rossz az, amikor amúgy normális külsejű, átlagosnak mondott, ápolt, rendezett külsejű srácként még olyanok is nagyobb vonzalmat váltanak ki az ellenkező nemből, akik konkrétan koszos, büdös, mosdatlan, drogos aljanép vagy 150 centis kigyúrt, tetovált, előbb-üt-aztán-kérdez Napoleon komplexusos alfahím?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!