Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kitálalok mint kifejezetten nőgyűlölő incel a munkahelyemen, akkor ott élből utálni fog minden nő?
A gyakoris incel keménymag tagja vagyok, viszont ezt munkahelyen nem volt érdemes felvállalni. Nem vagyok igazán incel sem, csak a nőknél sikertelen srác, és nőgyűlölő sem, mert amúgy imádom a nőket.
Viszont van most két nőnél is problémám, ami miatt ezen töröm a fejem. Egyik nőt kedvelem, és elkezdtünk közel kerülni egymáshoz, de szeretni sosem tudnám (régóta ismerem), ezért jobb volna ha eltávolodnánk egymástól, mielőtt még problémás lenne a jóviszonyunk. A másik pedig akibe beleestem. Egy tündéri házas nő, aki nagyon kedves velem, mosolyog rám. Utóbbi a legzavaróbb nő, mivel nem bírom elviselni, küzdök az érzéseim ellen, de ez a nő akaratlanul belémrúg a mosolyával és kedvességével. El kéne mielőbb húznom a munkahelyemről tudom, de amíg ez meg nem történik, addig is el kell viselnem valahogy ezt a nőt. És mégsem kérhetem meg hogy legyen undok velem, mert az nagyon nevetséges volna.
Valamivel el kéne érnem hogy barátságtalan legyen velem, mert az most segítene rajtam, kezelni az érzéseimet.
Ti mit javasolnátok erre?
Működne a kérdésben szereplő húzás, vagy valami mással kéne előállnom?
Szerintem visszakezbol ki is rugnanak :)
37F incel
Ettől is tartok
Na persze nem muszáj ezt úgy kihirdetni, talán elég lenne a szűkenvett célcsoportnak elhinteni
4#
Az incelt valóban nem ismeri a többség (az első csaj biztosan ismeri mondjuk), de az hogy nőgyűlölő az magáért beszél.
Valami ami révén elérhetném hogy barátságtalan undok módon kezeljenek, hogy ne legyenek kedvesek velem egyáltalán.
Csak van ennek valami remek módja?
5#
Az hogy bejövök ennek-annak az egy dolog
Hogy ebből hány jön be nekem, és ezek közül hány egyedülálló (na ez zéró) az egy másik
Amellett írtam is hogy nem igazán vagyok incel, csak ez egy használható fogalom a szerencsétlenre, ami én ténylegesen vagyok
Inkább blackpill
Nem hiszek a tündérmesékben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!