Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kitálalok mint kifejezetten nőgyűlölő incel a munkahelyemen, akkor ott élből utálni fog minden nő?
A gyakoris incel keménymag tagja vagyok, viszont ezt munkahelyen nem volt érdemes felvállalni. Nem vagyok igazán incel sem, csak a nőknél sikertelen srác, és nőgyűlölő sem, mert amúgy imádom a nőket.
Viszont van most két nőnél is problémám, ami miatt ezen töröm a fejem. Egyik nőt kedvelem, és elkezdtünk közel kerülni egymáshoz, de szeretni sosem tudnám (régóta ismerem), ezért jobb volna ha eltávolodnánk egymástól, mielőtt még problémás lenne a jóviszonyunk. A másik pedig akibe beleestem. Egy tündéri házas nő, aki nagyon kedves velem, mosolyog rám. Utóbbi a legzavaróbb nő, mivel nem bírom elviselni, küzdök az érzéseim ellen, de ez a nő akaratlanul belémrúg a mosolyával és kedvességével. El kéne mielőbb húznom a munkahelyemről tudom, de amíg ez meg nem történik, addig is el kell viselnem valahogy ezt a nőt. És mégsem kérhetem meg hogy legyen undok velem, mert az nagyon nevetséges volna.
Valamivel el kéne érnem hogy barátságtalan legyen velem, mert az most segítene rajtam, kezelni az érzéseimet.
Ti mit javasolnátok erre?
Működne a kérdésben szereplő húzás, vagy valami mással kéne előállnom?
Esetleg kezelhetnéd felnőttként a problémát, és megpróbálhatnál nem úgy tekinteni magadra, mint aki a körülmények áldozata, hanem alakíthatnád a kapcsolataidat. Akivel jó viszonyt ápolsz, de nem tudnád szeretni, azt ne szeresd. És ne is mutasd azt, hogy szeretnéd, legyen egyértelmű, hogy csak mint munkatársat kedveled. A házas, kedves nőt pedig felejtsd el, mert nem ő a potenciális párod. Azért kedves veled, mert kiegyensúlyozott és mindenkivel kedves, vagy mert szimpatikusnak talál. De az nem jelenti azt, hogy bejössz neki, pláne nem, hogy többet akarna tőled.
Ha furán kezdenél viselkedni, és mindenféle címkéket magadra aggatni a magánéleteddel kapcsolatban, akkor lehet megsajnálna a nő, de mivel eddig sem érdekelte a párkapcsolati státuszod, ezután is kedves lenne veled, valószínűleg ez neki alapbeállítás, nem önmagában miattad kedves, hanem mert így érzi jól magát.
Tudom, hogy túl egyszerű, de mi lenne, ha őszinte lennél?
Az első nővel tisztázd, hogy ez egy nagyszerű barátság kezdete.
A másodikkal pedig beszélj, hogy nagyon hálás lennél, ha tudnátok tartani egy kis távolságot, mert úgy érzed, hogy átléptek határt, és ez már nem csak kollégák közti jó kapcsolat.
Ideje lenne felnőnöd, és helyén kezelni az emberi kapcsolatokat meg a saját érzéseid. Nem 12 éves vagy, aki fejvesztve elmenekülhet, ha a napköziben rámosolyog egy lány.
Kösz a válaszokat eddig is!
Nem árt tisztázni pár dolgot
Nincs az említett nők és énköztem igazából semmi, nem nyomul rám egyik nő sem, és mindkettő foglalt. Csak az első nő kapcsolata (azt sem tudom éppen működik-e mert szakítottak már egyszer a sráccal akivel állítólag együtt van, de semmi konkrétat nem tudok arról hogy éppen együtt vannak-e, nem is érdekelt) elég bizonytalan, a házas (gyerek nincs) nő pedig semmi rosszat nem csinált, de én sem. Egyszerűen túl vonzó a számomra hogy el tudjam viselni a jelenlétét. Hiába vagyok felnőtt, nehezen tudom kezelni a helyzetet, és szenvedés az is ha meglátom.
Kedvesen köszönget, csevegni próbál ha találkozunk, és hiába nincs több, ez nekem már bőven elég a szenvedéshez.
Nem csak miatta akarnék elmenni a cégtől, más okból is régóta esedékes már, csak ez kissé megsürgeti a dolgot. De ez még eltart itt pár hónapot, ezért lenne jobb ha addig is próbálná a nő is tartani a távolságot. Erre viszont csak gyerekes módon tudnám rávenni. Bármilyen elképzelés erre elég gyerekes és nevetséges tudom, de itt a lehetőség hogy előálljatok egy jobb lehetőséggel.
"A házas, kedves nőt pedig felejtsd el, mert nem ő a potenciális párod."
Kösz a tippet, bár így működne!
Persze ha majd elmentem onnan akkor működni is fog, addig biztosan nem. De ezt neked is tudnod illene
"Így a legegyszerűbb dolog ha azt mondod hogy házas vagy és ez ezzel pattintasz le minden nőt."
Ha nem ismernének jó lenne
De bőven ismernek ahhoz hogy inkább körberöhögjön mindenki ezzel a kamuval, semmint bárki is elhiggye. Évek óta ott dolgozom, túl régóta már, ismernek
25# folyt.
Bocs ez ekkor sem volna jó ha nem ismernének
Ha házasnak hisznek, attól még pont ugyanannyira, vagy talán sokkal inkább kedvesen viselkednének velem a nők.
Mivel nem az a bajom hogy bármelyik is kikezdene velem (azért ilyen problémáim nincsenek) ezért ez a "megoldás" abszolút tévút, semmire sem lenne jó sehogy sem.
Látom nem kellett volna itt felvállalnom az identitásomat, mert most így nem kapok választ a kérdésemre.
Na ezért inkább nem is vállalom fel azt a munkahelyen sem, mert hasonló reakciókra számítok.
Inkább azt állítom: antiszociális férfi vagyok (ami részben igaz is) és így hárítok el magamról mindenkit akit kell. Talán működni fog.
"A házas, kedves nőt pedig felejtsd el, mert nem ő a potenciális párod."
Ezzel nyilván én is tisztában vagyok.
De elmagyaráznád ezt kérlek a nyomorult tudatalattimnak is, mert nekem valamiért nem hisz!
Próbáltam én is megértetni vele, de nem értek szót vele
Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!