Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kitálalok mint kifejezetten nőgyűlölő incel a munkahelyemen, akkor ott élből utálni fog minden nő?
A gyakoris incel keménymag tagja vagyok, viszont ezt munkahelyen nem volt érdemes felvállalni. Nem vagyok igazán incel sem, csak a nőknél sikertelen srác, és nőgyűlölő sem, mert amúgy imádom a nőket.
Viszont van most két nőnél is problémám, ami miatt ezen töröm a fejem. Egyik nőt kedvelem, és elkezdtünk közel kerülni egymáshoz, de szeretni sosem tudnám (régóta ismerem), ezért jobb volna ha eltávolodnánk egymástól, mielőtt még problémás lenne a jóviszonyunk. A másik pedig akibe beleestem. Egy tündéri házas nő, aki nagyon kedves velem, mosolyog rám. Utóbbi a legzavaróbb nő, mivel nem bírom elviselni, küzdök az érzéseim ellen, de ez a nő akaratlanul belémrúg a mosolyával és kedvességével. El kéne mielőbb húznom a munkahelyemről tudom, de amíg ez meg nem történik, addig is el kell viselnem valahogy ezt a nőt. És mégsem kérhetem meg hogy legyen undok velem, mert az nagyon nevetséges volna.
Valamivel el kéne érnem hogy barátságtalan legyen velem, mert az most segítene rajtam, kezelni az érzéseimet.
Ti mit javasolnátok erre?
Működne a kérdésben szereplő húzás, vagy valami mással kéne előállnom?
Most az a bajod, hogy te oda vissza vagy két nőért, akik jófejek kollégaként, és nem tudod helyén kezelni a dolgot?
Ezen a vergődésen szerinted segítene, ha utálnának? Sajnos még nyomorultabbul éreznéd magad. Mert nem elsőre viselkedtek semlegesen utálatosan veled...
Erre gyógyír, ha semmit se csinálsz, max kevesebb időt vagy a közelükben. Sok sikert. A tudatalattidnak meg adj mást amin kattoghat.
31#
Nem. Az a bajom inkább hogy oda-vissza vagyok egyetlen házas nőért, és ezt nem tudom kezelni.
Nem tudok együtt dolgozni valakivel akiért majd megveszek, főleg hogy sosem lehet az enyém.
Ezen a szánalmas vergődésen valamit javítana ha megvetnek és kerülnek a nők, mert akkor egyik sem lesz túl vonzó számomra sem.
Az undok ellenséges viselkedés ugyanis mélységesen taszít engem, tehát a problémám instant megoldódna. Persze az a baj ezzel hogy pár másik problémát okozhat, pl. munkanélküliséget is, ami annyira nem nyerő
33#
Hát gőzöm nincs miről beszélsz és honnan veszed ezeket így
Mondjuk elég jól uralkodom magamon, mert ebből mások szinte semmit nem érzékelnek. Főleg hogy ezen nő mellett még kettő-hárommal flörtölök vagy hasonló.
Rendesen ismerkedni persze egyikkel sem lehet, mivel egyetlen valamirevaló egyedülló nő nincs ott, de máshol sem nagyon találkozni ilyen nővel. Szóval a probléma itt kezdődik, nem az egyébként tökéletes önuralmamnál
Egyrészt, ha van eszük, utálni fognak.
Másrészt mi az, hogy felvállalni? Ez nem olyasmi, amivel oda kell állni más elé. Nem, hiszem, hogy bárkit érdekelne.
Még mindig problémázom velük
Az elsőként említett nőhöz túl közel kerültem, már a friss szakítását mesélgette nekem ami aggasztó. Talán azt várja hogy lépjek felé, amire magányom miatt erős késztetést is érzek
Miközben nem őt szeretem, de akihez vonzalom fűz, az az említett másik nő, akivel soha nem lehet semmi.
Elég lehetetlen helyzet ez így
Nem tudom mennyire érdemes foglalkoznom előbbivel, ha azt érzem hogy ha próbálkozok nála, a legrosszabb eshetőség a sikeres randi. Mégis erős a késztetés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!