Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-38 közötti életkorban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-38 közötti életkorban a legtöbb férfi foglalt ? Alig találok aki szingli nemhogy még a többi dolog klappolna

Figyelt kérdés
Igaz nem Bp-n lakom hanem megyeszékhelyen de ez akkoris annyira elkeserítő. Szerető nem akarok lenni, más párjàt “ elszedni” meg nem tartok korrektnek. De már lassan ott tartok, hogy nem leszek korrekt mert vagy idős öregek vannak egyedül vagy kamasz fiúk akik bár helyesek, kedvesek de nem igazán az én asztalom.

2021. dec. 8. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%
Pont azok nem házasodnak. Hiszen ha van pénz, akkor valószínüeg ész is.
2021. dec. 9. 23:04
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
71: Dehogy! Az ilyenek mindig azt hiszik, hogy most már elértek a csúcsra, ők a faszagyerekek és ideje "osztódni". Aztán amikor látják, hogy mégsem olyan faja a házasélet, akkor jön a válás, de az inkább már a 40-es korosztály, nem a 30-as.
2021. dec. 9. 23:24
 73/82 anonim ***** válasza:
Hihetetlen de 31 evesen sosem talaltam part mert mindig olyan kozegbe mozogtam h mindenkinek volt parja, most is kkrulottem levo ferfiaknak mind van parja tok mindegy h idos vagy fiatal.
2023. okt. 23. 18:05
 74/82 anonim ***** válasza:
Még azóta sem sikerült?
2023. okt. 23. 22:06
 75/82 anonim ***** válasza:

"45év körüli nőt aki fiatalon ette a férfiakat"

Aki fiatalon eszi az idősebben is eszi. A fantáziátokban él az hogy valaki fiatalon pasizik idősebben nem. A pasik is öregednek hozzá.

Aki idősebben egyedül van az fiatalon sem pasizott.

2023. okt. 24. 10:32
 76/82 A kérdező kommentje:
74 Sajnos nem.
2023. okt. 24. 10:48
 77/82 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted, ugyan sokra nem mész vele, tudom. Vidéken ez van. Nekem is neten "kell" ismerkednem, mert élőben nincs lehetőségem. Elérhető közelségben alig van valaki, aki van, az olyan is. Én előfizettem, hogy lássam, kik lennének nyitottak rám. Hát döbbenet! Budapestiek nagyon sokan és nagyon rendben vannak. Mintha egy más világ lenne. Errefelé meg halott az egész, csak a 45 fölötti reménytelen esetek vannak kb., és az a durva, hogy még közülük sem mind független.
2023. okt. 24. 11:02
 78/82 A kérdező kommentje:
77 Dettó nálam is, én is előfizettem. 300km-ről sokan írtak, de ennek meg nem lenne értelme nem hiszek a tàvkapcsolatban meg ebben a korban mindenkinek kialakult èlete van, nem vagyunk annyira mobilisak.
2023. okt. 24. 11:21
 79/82 anonim ***** válasza:
Én is 30 vagyok, de nem nagyon ismerkedek magamtól. Társkeresőn nem vagyok fent, egy vagy két havonta írnak rám Facebookon. Vagy 18 év körüli lány, vagy párkapcsolatban lévő, vagy kisgyermekes anyuka. Hozzám korban illő, egyedülálló nő nem igazán kezdeményezett az utóbbi másfél évben, én meg magamtól rà írni valakire ismerkedés céljából nem tudok, egyszerűen annyira nincs önbizalmam hozzá.
2023. okt. 24. 11:50
 80/82 anonim ***** válasza:

Igen, a rengeteg pesti mellett nekem is volt néhány olyan, aki valamiért jó ötletnek tartotta, hogy tegyük fel, én Zala megyében élek (nem ott amúgy), és akkor ő Hajdú-Biharból rám ír. Mintha ez sokaknak nem lenne meg fejben, amit írsz, hogy senki nem fogja felrúgni a kialakult életét. Inkább akkor szembesülnek vele, amikor jön, hogy találkozgatni kellene, ott csapja arcon őket a valóság, miszerint nemhogy a 300 km, de még a 100 is bőven sok tud lenni, ha nem csak egy-egy alkalomról van szó.

Tényleg csak együttérezni tudok, fogalmam sincs, mi a megoldás. Nem látom értelmét kényszeredetten keresni valami társas hobbit, hogy azon keresztül hátha... És ahogy korábban írtad, az nem működik, hogy a Lidlben vagy mondjuk az áramszolgáltatónál ügyintézésre várakozva majd jól leszólítanak. Ilyet már senki nem csinál, még egy Palvin Barbi kategóriájú nővel sem. Vagy lehet, hogy Pesten ez is máshogy van, de itt, nálunk sosem látni ilyesmit. Mindenki megáll egy kis szemezésnél, esetleg halvány mosolynál, de a többség ezeket is kerüli inkább, mert nem szeretne "tolakodó" lenni, kellemetlen helyzetbe hozni a másikat vagy magát.

2023. okt. 24. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!