Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-38 közötti életkorban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-38 közötti életkorban a legtöbb férfi foglalt ? Alig találok aki szingli nemhogy még a többi dolog klappolna

Figyelt kérdés
Igaz nem Bp-n lakom hanem megyeszékhelyen de ez akkoris annyira elkeserítő. Szerető nem akarok lenni, más párjàt “ elszedni” meg nem tartok korrektnek. De már lassan ott tartok, hogy nem leszek korrekt mert vagy idős öregek vannak egyedül vagy kamasz fiúk akik bár helyesek, kedvesek de nem igazán az én asztalom.

2021. dec. 8. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
0%
Az nem mashogy latja kerdes, hogy te kijelented, hogy egy korosztalyban nincsenek egyedulallo fetfiak. Ez egy beteg szint.
2021. dec. 8. 17:11
 52/82 A kérdező kommentje:
51 Nettó kötekedés amit csinálsz.Persze, lehet , hogy vannak csak épp ha én Pécsen élek a férfi meg mondjuk Szegeden akkor hiába. ( Nem Pécsen élek , csak példa volt.)
2021. dec. 8. 17:38
 53/82 anonim ***** válasza:
2%

Tehát nem Pécsen él, nincs TV-je, sóher.

OK.

2021. dec. 8. 17:46
 54/82 anonim ***** válasza:
3%
Hát válaszolni ő se nagyon szeret!
2021. dec. 8. 18:18
 55/82 anonim ***** válasza:
29%
#52: Semmi kotekedes nincs abban, hogy egy teljesen abszurd es irrealis szoveget tolsz es keptelen vagy felfogni, hogy miert rohognek korbe. Olvasd mar el, hogy mit allitasz...
2021. dec. 8. 20:56
 56/82 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegyik foglalt.

Facebook társkeresőjét próbáltad?

Nekem akadt onnét jelölt ebben a korosztályban. De akad köztük kamus is.

Azt vettem észre hogy velem egykorúak elvannak kényelmesedve, csetelünk, találkozunk, utána eltűnnek. A fiatalabb korosztály sokkal lelkesebb, valamint a 40 év felettiek. Én is hasonló helyen élek, mint te és szinte 0 a felhozatal vagy éppen nem találkozunk össze.

Viszont vannak elváltak is 40 felett és valaki írta hogy már kivannak égve, lehet igaz, de attól még lehet jó ember. Én is ismerkednék komolyabban de a találkozóknál azért látszik a másikon hogy érdekled, és eltűnik, nem tudom bennem van e a hiba?? Sokat gondolkodom rajta. De régebben nem ez volt. És nagy igényeim meg élvárásaim sincsennek. Nem ítélkezem a férfiakon ez ennyi idős és nincs gyereke és miért nincs, vagy miért vált el, vagy még miért nem volt nős, szóval nincs ilyen meg olyan elvárás sem ami nagyravágyó lenne. De azt is észrvettem, aki az anyukájával lakik ők vannak nagyon elkényelmesedve, de ezt ugye nem mondom oda, de attól még ha valaki otthon lakik sem kizáró ok számomra, mert együtt is léphetünk lakni majd közösen. Nem várom el a saját kéglit sem.

2021. dec. 8. 21:11
 57/82 anonim ***** válasza:
56%

Komolyan nem értelek benneteket! Mit vártok? Csodát? Vagy mit?

Hogy a fenébe akartok férfit magatoknak, mikor kommunikálni nem tudtok!

2021. dec. 8. 21:13
 58/82 anonim ***** válasza:
95%

57: 😂😂😂😂 baj van a toronyban úgy látszik.

Ne mond már hogy nem tudunk beszélni, kommunikálni. Inkább ti őszinték lenni, ha nem tetszünk élőben,akkor leközölni talán és nem eltűnni. Ne gondold majd futok egy férfi után, akiben nincs annyi tökösség, megmondja ne várj több randit. Én is megmondtam hogy bocsi de nem szeretnék többet találkozni.

2021. dec. 8. 21:59
 59/82 anonim ***** válasza:
46%

Nem, nincs semmi baj a toronyban! Itt a kérdező az élő példa! Tök normálisan megkérdeztem tőle, hogy a szingliségen kívül még mik az elvárásai, de semmi válasz.

Ha én ismerkedni akarok, akkor nem panaszkodok, meg siránkozok, hanem megtisztelem a másikat, és legalább válaszolok neki.

2021. dec. 8. 22:05
 60/82 anonim ***** válasza:
59: De akkor ne általánosítsunk. Te sem hogy Nektek nőknek. Meg mi nők sem általánosítunk.
2021. dec. 8. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!