Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-38 közötti életkorban a legtöbb férfi foglalt ? Alig találok aki szingli nemhogy még a többi dolog klappolna
Én is egyedülálló vagyok, kicsivel fiatalabb, mint te. Szerintem velem csak az a baj, hogy alacsony vagyok. Rendszeresen kapok bókokat nőktől, de valahogy mégse vagyok sikeres. Még az is átrakott friendzoneba, akivel előtte többször volt szex. Túl kedves és odaadó vagyok azokkal, akiket megszeretek. Sok nő, velem korabeli vagy akár fiatalabb ahhoz van szokva, hogy idővel kutyaként bánnak velük és tudat alatt nem értik én miért vagyok más. Vágynak az érzelmi szenvedésre.
De lehet csak sérült lányokat fogtam eddig ki. Sajnos én is az vagyok.
42 Nem vettem támadásnak, csak leírtam a helyzetem.
44 Nem fizettem eddig elő, igazából nem látom sok értelmét. Akinek nem tetszem annak úgysem…. Meg a “választék” sem lesz jobb vagy több ezáltal. Ha nincs szükségem a tv-re mert nem érdekel, és nem használnám ki nem fogok venni.
Senki sem irta, hogy mindenki mas tokeletes lenne azert, mert te nem veszed eszre a korodbeli egyedulallo ferfiakat. O.o
Nalad valami tenyleg nagyon nem stimmel.
48 Mert ilyenek nem is igazán írtak rám, vagy pl közben kiderült, hogy nős és csak időtöltést keres.
A saját tapasztalataimat írtam le. Attól mert más máshogy látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!