Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-38 közötti életkorban a legtöbb férfi foglalt ? Alig találok aki szingli nemhogy még a többi dolog klappolna
29-re: Nem tudom nézed-e a Nagy Ő műsort. Most van benne egy 24 éves hamvas kis falusi, szöszi lány. Nagyon szimpatikus, kedves, ki akarja "nyírni" a többi lány. A Nagy Ő kajakozó meg 36 éves és szerintem jól összeillenek, a srácnak is nagyon tetszik, főleg, hogy a lány elpirul, ami manapság ritka. Minden ilyen férfi ilyenre vágyik, a szolid elpirulósra.
De mondjuk a korkülönbség a nagy, de ez nem számít, amint látod.
34 Akinek az ilyen bulvár a fő témája akkor az lehet jobb is ha elkerül.
35 Igen attól mert nem nézek tv-t nem élek egy burokban olvasok neten és ott is bármit megnézhetek filmek stb.
Neten nőknek arany életük van, ezért nem értem a kérdésed.
Csak válogatnod kell, és megtalálni azt aki tetszik, és normális számodra.
Ott a Facebook társkeresője, van rengeteg színvonalas fizetős társkereső, regisztrálj be valahova. Gondolom nem halsz bele pár forintba ha cserébe megtalálod a párod.
Elég gyorsan kiderül szerintem pár levélváltásból, hogy lehet e közötök egymáshoz a későbbiekben.
Tudom hogy sok nő arról panaszkodik hogy nincs normális férfi ilyen oldalakon.
Több férfi ismerősöm is fent van akik tök jó fejek, nem szexre keresnek nőket. Mégsem kellenek senkinek. Én ugyanígy vagyok, évek óta próbálkozom neten, mert élőben nincs lehetőségem. Szinte lehetetlennek látom már hogy valakivel is meg lehessen ismerkedni így férfiként. Neten azok a férfiak érvényesülnek akikenk van jó dumájuk(általában a duma mögött nincs meg a tartalom). Tőlük óvakodj, esetleg próbálj meg te kezdeményezni ha valakinek tetszik a profilja. A nők megérzései általánosságban jobbak.
Sok sikert!
"nőknek arany életük van"
30 evesen mar nem arany, hanem (sz)arany :)
37F incel
"A nincset nem lehet észrevenni, vagy akkor én élek rossz helyen ezek szerint ismerkedés szempontjából."
Te tenyleg azt gondolod, hogy tobb milliard embernek megy a tarskereses, de az egesz bolygon pooont a te kornyezetedben nincs egy egyedulallo ferfi sem az emlitett korosztalybol?
Jo humorista lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!