Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-38 közötti életkorban a legtöbb férfi foglalt ? Alig találok aki szingli nemhogy még a többi dolog klappolna
Figyelt kérdés
Igaz nem Bp-n lakom hanem megyeszékhelyen de ez akkoris annyira elkeserítő. Szerető nem akarok lenni, más párjàt “ elszedni” meg nem tartok korrektnek. De már lassan ott tartok, hogy nem leszek korrekt mert vagy idős öregek vannak egyedül vagy kamasz fiúk akik bár helyesek, kedvesek de nem igazán az én asztalom.2021. dec. 8. 09:21
21/82 VincentLaw válasza:
Az ismerősi körömet (magamat is beleértve), akik 33 év körüliek +-5 év, hát rengeteg a szingli pasi. Mi valahogy azt tapasztaljuk, hogy már az első körös szűrökön sem megyünk át. Értsd, hogy beszélgetésig is alig jut el a dolog. Én is már több éve vagyok egyedül, de erről a mai kori társkeresésről szinte csak negatív vélemények van pasi szemmel.
22/82 A kérdező kommentje:
20 Nem tettem magasra a lécet. Amiket irt itt pár válaszoló nem sok van ami fontos közte ezek nem elvárások.
2021. dec. 8. 12:15
23/82 A kérdező kommentje:
21 Akkor valószínű én élek olyan helyen ahol kevés a szingli férfi ebben a korosztályban. Én aki irt nekem normális hangnemben akkor én mindenkinek válaszoltam.
2021. dec. 8. 12:16
24/82 anonim válasza:
Lehet nekem is interneten kellene próbálkoznom.
25/82 A kérdező kommentje:
24 Én kénytelen vagyok ott, munkahelyem nem olyan jellegű ahol ismerkedni lehetne, a baratnőim már családosak , az meg szerintem , csak a filmekben megy, hogy sétálok az utcan vagy megyek épp a Lidl-be és leszólítanak 😃
2021. dec. 8. 12:22
26/82 anonim válasza:
Amúgy kérdező netes társkeresőkön még kép nélkül is kap egy nő üziket... tehát itt valaki megint sunyít. Rengetegen azt tapasztaljuk hogy válaszra sem méltatnak normális levél után sem a nők... a nők meg azt állítják hogy azonnal szexelni akaróktól, meg farokfotót küldőktől kapnak csak üzenetet
27/82 A kérdező kommentje:
26 Pedig igen volt aki első sorban azt írta le h szexet akar , keres.
Oké, hogy vannak üzenetek de azok nagyresze sajnos ilyen.
2021. dec. 8. 12:28
28/82 anonim válasza:
Ha 30 vagy, akkor neked +12-15 évet rá kell számolnod a pasi életkorára. Pl az én 39 éves ismerős nőmre az 55 éves pasik hajtottak, de ő szörnyűlködött, hogy ez nem lehet igaz, hogy az öregfoltos arcú, pók hasú kopaszok hajtanak rá.
29/82 A kérdező kommentje:
28 Ennyivvel idősebb emberekkel közös témám sem lenne, meg nem is jövök ki velük. 10 év a max ami szerintem jó. 30 vagyok gyerekem sincs van olyan férfi aki meg a te logikád szerint illene hozzam már unokája van 😀
2021. dec. 8. 12:37
30/82 anonim válasza:
"csak a filmekben megy, hogy sétálok az utcan vagy megyek épp a Lidl-be és leszólítanak 😃"
Ez inkabb a Lidl-ben megy, nem a filmekben😆
A való életben rengeteg ilyen van, elsősorban vonzó külsejű csajok esetében persze
Lehet túl eldugott helyen élsz, vagy a megjelenéseddel van gond
De kevés pasi biztosan nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!