Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők milyen társat kerestek mostanság?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 06:43
1/22 anonim válasza:
Megbízható, magabiztos, laza, de ugyanakkor komoly embert.
2/22 anonim válasza:
Elnézést kicsit félreolvastam, azt hittem "keresnek", ezért válaszoltam pasiként. De amit fent írtam, az szerintem sokukra igaz.
3/22 anonim válasza:
Mindegyik komoly kapcsolatot keres....
4/22 anonim válasza:
Egy Chad -et, vagy 30 fölött egy gazdag gyártulajdonos Chad -et.
5/22 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot :) lehetőleg magas macis alkatú legyen, megbízható kedves és vicces.
32N
6/22 anonim válasza:
mindig mindenhol minden nő azt írja és mondja, hogy komoly kapcsolatot keres, aztán...elmegy az első kretén macsó bmw-ssel aztán elhagyja és jajjjjj minden pasi szemét disznó
7/22 anonim válasza:
Ne hallgassatok a nőkre. A kedves macis aranyos stb faszit majd akk keresik ha van 1-2-3 gyerek mr gyökértől aki jól néz ki és kéne vki aki eltartja a családot. A nice guys finish last pont erről szól. Őket keresik utolsóként amikor a jópasik számára már láthatatlanok. Aztán a nice guy feleségei lesznek, ahogy olvasni számtalanszor szex az nincs, bevannak csicskitva, add el a kocsid, horgászcuccod, nem élhetsz a hobbidnak, mellette állandó fejfájás meg idegbaj.
9/22 anonim válasza:
Komolyat pont nem.
Kölcsönös vonzalom, működő kémia, kielégítő szex. Ennyi.
Meg is fulladnék az állandó egymás nyakán lógástól, jövés-menéstől, programkényszertől, barátokkal, családtagokkal jópofizástól és előttük való vizsgázástól, na meg a háziasszonykaságtól...
10/22 anonim válasza:
Nem vagyok férfi!! Én írtam az 5öst!!Aki nem hiszi írjon privátban.
Nekem tényleg ez az ideál hiába a lepontoztak más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!