Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzitek magatokat egyedülállóként?
Figyelt kérdés
Olyan emberekhez szól a kérdésem, akik jelenleg szinglik és nyitottak egy párkapcsolatra.2021. dec. 5. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Szingli nő vagyok és így is jól érzem magam.
Szingli nő vagyok és ez miatt rosszul érzem magam.
Szingli férfi vagyok és így is jól érzem magam.
Szingli férfi vagyok és ez miatt rosszul érzem magam.
58 szavazat
1/23 anonim válasza:
Szingli férfi vagyok és a kettő között ... néha teljesen jól megvagyok, de néha meg nagyon ideges tudok lenni, hogy nincs senki és nálam rusnyább dagadtabb férfiak simán összehoznak egy jó nőt :D
Ez van ilyen az élet, a nők is amúgy izlésficamosok rendesen
2/23 anonim válasza:
Mög egyedul voltam en is hasonloan éreztem mint első csak azon túl hogy még az igényteleneknek is van parja tovább is ragoztam hogy egy 2 bites galambnak, meg csúszómászóknak is van, csak nekem nincs..azaz hülyébb vagyok egy meztelen csigánál is.
5/23 anonim válasza:
Egyedülálló nő vagyok, az első opciót jelöltem be, mert még nem érzem késznek magam egy új kapcsolatra. De néha eléggé magam alatt vagyok a véget ért kapcsolatom miatt, sírni is szoktam, így ha csak az érzéseimet nézem, akkor a második.
6/23 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelöljek. Szingli nő vagyok, a szex hiánya miatt rémesen érzem magam, ugyanakkor kifejezetten örülök, hogy nincs (komoly) kapcsolatom, így megúszom annak minden számomra borzalmas velejáróját (programkényszer, házicselédség, barátok, család, rokonok, ...).
8/23 anonim válasza:
Az elsőt jelöltem, de az utóbbi időben elkezdtem ismerkedni és azóta már nem annyira érzem jól magam... Lehet, hagynom kellene az ismerkedést, nem tesz jót a lelki békémnek. Sokkal jobb volt (évekig) enélkül.
9/23 anonim válasza:
Én szingli vagyok és egy rémálom.
10/23 anonim válasza:
Néha-neha van pár borzasztó randim, és elmegy az egèsztől a kedvem, mindent egyedül csinàlok, màr nem para.
FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!