Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzitek magatokat egyedülállóként?
Figyelt kérdés
Olyan emberekhez szól a kérdésem, akik jelenleg szinglik és nyitottak egy párkapcsolatra.2021. dec. 5. 18:07
21/23 anonim válasza:
Hetente rámtör az "öleljen már meg valaki, aki nem családtag" érzés. Dolgozom, és elterelem a figyelmem. Nagyon rossz. Kitalálok hobbiprojekteket is, nem unatkozom, de végigkísér ez az érzés mindig. Prostihoz nem megyek, bármit csak azt ne...
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi szavazatokat és válaszokat!
Most volt csak időm felnézni és látom, hogy szinte ugyanannyi nő érzi magát jól szinglin mint ahány férfi nem.
Pusztán csak kíváncsiságból indítottam el ezt a szavazást, ugyanis egy ismerősöm kérdezett meg nemrég, hogy úgy látja nagyon jól érzem magam egyedül is. Beismerte, hogy ő nagyon rosszul viselte azt az időszakot amikor szingli volt.
Akik szintén jól érzik magukat: ti máskor is így voltatok ezzel, amikor szinglik voltatok? Sosem volt problémátok ezzel, hogy épp nem vagytok kapcsolatban?
2021. dec. 6. 19:32
23/23 anonim válasza:
20-as vagyok, amíg Magyarországon éltem rosszabb volt, kevesebb pénzből kevesebbet utazgattam, kevesebbet tudtam a hobbijaimra is költeni, mostmár annyira elfoglalt vagyok hogy nem fér bele egy kapcsolat xD és nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!