Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzitek magatokat egyedülállóként?
Figyelt kérdés
Olyan emberekhez szól a kérdésem, akik jelenleg szinglik és nyitottak egy párkapcsolatra.2021. dec. 5. 18:07
11/23 anonim válasza:
Egyedülálló férfi vagyok és valahol a kettő opció között.
Általában jól elvagyok, hobbi, sport lefoglalom magam.
De azért közben hiányzik is egy társ.
12/23 anonim válasza:
Pasi vagyok, szingli, 30as és nagyon jól elvagyok. Kirándulok, utazgatok, ismerkedek, randizgatok, bulizok, azt csinalom ami boldoggá tesz. Nem szoktam agyalni, meg kattogni sztem felesleges.
13/23 anonim válasza:
Egyedulallo nő vagyok, most rosszul érzem magamat.. 1 hete szakìtott velem az exem
14/23 anonim válasza:
Teljesen jól megvagyok, így is túl sok felé oszlik meg a figyelmem. Persze nem lenne rossz ha lenne egy nő akit szerethetek. De tudom mi lenne a vége, hogy nem figyelek rá eléggé.
15/23 anonim válasza:
En is egyedül vagyok ...neha randizom ..össze hozok heti pár napra szexet !!jo is sràccal .de egyedül még jobb 😆
16/23 anonim válasza:
Mi ez a sok szinglis kérdés ma?🤔
18/23 anonim válasza:
Ennyire hatással vannak a reklàmok és az ünnepek?
Vagy én váltam már ennyire èrzèketlennè ? ☹️
19/23 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit pszichológiai téma..mivel a szeretet "ünnepe" azzal vagy akit szeretsz stb ...es az agy most rá van állva erre
20/23 anonim válasza:
Srác vagyok Angliában, nagyon jól meg vagyok egyedül, utazgatok túrázgatok barátokkal, nagyon kevés időm is lenne egy nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!