Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, milyen gyakran kérdezgetik tőletek a rokonaitok és ismerőseitek, hogy mikor fogtok megházasodni?
Figyelt kérdés
Mi a legjobb válasz erre szerintetek?2021. nov. 13. 20:07
1/11 anonim válasza:
Volt egy ilyen időszak, de leszoktak róla.
2/11 anonim válasza:
Vissza kell kérdezni hogy mikor szeretnének végre leszokni erről az értelmetlen faggatózásról!?
Mert ideje volna, látják hogy mi van úgyis
4/11 anonim válasza:
36 vagyok, 2-3 éve kérdezték, azóta rájöttek h nekem jobb egyedül, mert nem akarok válást, vagy rossz kapcsolatot (egyik 100% bejön annak, aki megházasodik, még azoknak is, akik itt erre legyintenek és most per pill még boldogok).
5/11 anonim válasza:
Szerencsere nem cseszegetnek ezzel.
6/11 anonim válasza:
Akikkel gyakrabban találkozok, beszélgetek ők már nem kérdezik, a ritkán látottak néha megkérdezik, aztán elmondom nekik, hogy jól érzem magam így ahogy vagyok egyedül. Ezzel le is van zárva a téma.
7/11 anonim válasza:
Nekem hálistennek nem nagyon szokták. A baba témakört hamarabb. Dehát arra meg viccesen mindig visszaszúrtam, hogy ahhoz apa se ártana. Ekkor megértő helyeslésben abbamaradt a dolog.
8/11 anonim válasza:
Szinte sosem. Mindenkinek egyértelmű, hogy én egyedül vagyok, voltam és leszek is mindig - ilyen nő senkinek sem kell...
9/11 anonim válasza:
Sose. Ez egy fogyatékos kérdés. Ha nincs párom, akkor honnan a faszból tudjam mikor lesz?
10/11 anonim válasza:
Én erre különféle troll válaszokat szoktam adni, hogy érezzék, hogy ne cseszegessenek ezzel.
Pl.: nem tudom...nem tudok választani a három barátnőm közül.
Majd ha a melegházasságot lehetővé teszik.
Ha esküvőn vagyok vendég, akkor meg a hasonló kérdés után nagyon szomorú fejet vágok és elcsukló hangon mondom, hogy „valójában...ez az én esküvőn lett volna...”
A reakciók megfizethetetlenek. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!