Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan ismerőseitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan ismerőseitek, akik jól néznek ki, intelligensek, jól élnek, de nincs kapcsolatuk és régóta szinglik?

Figyelt kérdés

Tehát elviekben nagyon jó partik lennének, mégis egyedül vannak régóta, esetleg soha nem is volt párjuk?

Szerintetek mi lehet ennek az oka?

2020. júl. 27. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen,a legjobb barátom ilyen. 50 éves,jól néz ki,okos,saját lakás,autó,megfelelő egzisztencia. Kedves,szerény,figyelmes. Volt komoly kapcsolata,a menyasszonya sajnos meghalt. Azóta is voltak kapcsolatai,hosszabbak is,de nem törekedett tartós,együttélősre. Nála bizonyára a tragédia okozta ezt ami után sosem találta meg azt senkiben amit abban a lányban.
2020. júl. 27. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Van.

Egyik barátnőm 30 éves. Szerintem szép, csinos, intelligens, valószínűleg nem is keres rosszul. Ennek ellenére abban sem vagyok biztos, hogy valaha volt-e fiúja. Az ok szerintem az, hogy végtelenül kishitű, komplexusos. Ha valaki közeledik hozzá, akkor se nagyon tudja elképzelni, hogy nem csak szívatják.

Aztán van egy 37 éves férfi ismerősöm. Nem egy adnonisz, de az átlagot simán hozza, nem ronda. Jó a humora, intelligens, jól keres. Hogy mi a gond? Nem tudom, párommal többször agyaltunk már ezen. De valószínűleg neki is az a baja, hogy képtelen nőknél kezdeményezni, még akkor is, ha tökre adott a szituáció.

2020. júl. 27. 19:59
 3/12 anonim válasza:
40%

Az a körülöttük lévő emberekről is szól.

Én pl nem tartom magam a világ legokosabbjának magam és a legszebbnek se, de sok mindenről tudok beszélgetni és szeretem is hallgatni másoknak a véleményét, nézőpontját és azért rondának nem jellemezném magam. Azonban, ha a férfiakat az intelligenciám vagy a mondanivalóm nem érdekli hanem csak az, hogy mekkora a melltartóméretem... Hát elveszi a kedvet az ismerkedéstől.

Most valószínűleg te és/vagy más válaszolók biztos azt fogják hinni, hogy beképzelt vagyok.. de ez az én álláspontom.

Összeségében szerintem fontos az is, hogy milyen emberekkel vannak körbevéve. Lehet, hogy nincs olyan ember a környezetükben akikkel párkapcsolatot szeretnének vagy valaki velük. Az is közre játszik, hogy mennyire magabiztosak, készen állnak-e egy kapcsolatra stb. Sok minden közre játszik ami nem csak róluk szól, mert az sem mindegy hogy milyen környezetben él az illető stb.

Ha eddig nem volt páruk akkor lehet nem voltak/nincsenek kész egy kapcsolatra, de majd ennek is eljön az ideje. :)

2020. júl. 27. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ismerősöm. Számomra 10/10 a srác, autó, lakás, jó fizu, gazdag családi háttér. Érzelmileg nagyon rideg és nem jó a közelében lenni, nem tud jól bánni az emberekkel, ágyban sem hozza a szintet.
2020. júl. 27. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerem magamat.

oka? hogy aki nekem tetszik, annak mindig van valakije, vagy épp alakulóban lévő kapcsolata. Innentől kezdve elvesztem az érdeklődésem felé.

2020. júl. 27. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm. Az oka, hogy nem ismerkedik és nagyon szűk körből válogat (pl. legyen a lány jó matekos - és a jó alatt inkább a mérnök-matematikus lányokat érti - ne akarjon külföldre utazni - nyaralni sem, ne akarjon bulizni járni - vagy legalábbis neki soha ne kelljen mennie stb.), bár ezt nem mondja ki.
2020. júl. 27. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Ahány egyén, annyiféle oka lehet, de ha összeveted és egy globális választ vársz úgy az egész összességéből, akkor az eredmény az lesz, hogy a férfiaknál a férfitöbblet (fiatal, 50 alatti korosztályról beszélünk, mielőtt megint meg akarná valaki magyarázni, hogy nincs férfitöbblet mert ő több nőt lát, mint férfit).

A nőknél pedig az, hogy aki maradna nekik (hiszen a férfitöbblet miatt MINDEN NŐRE JUTNA FÉRFI) az nekik nem kellene valamiért. Ennek pedig szintén ezerféle oka lehet a reálisabb okoktól (ápoltság, vonzalom, stb.) egészen az irreális marhaságokig (legyen maga a megtestesült herceg).

2020. júl. 28. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Ismerek ilyet. Férfi, rendkívül zárkózott és szerintem nagyon-nagyon szűk az a réteg, aki még tetszik neki. Volt, hogy próbálkozott nála lány (kedves, aranyos és egyáltalán nem csúnya), de "kikosarazta".
2020. júl. 28. 09:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as: Hogyan próbálkozott nála a lány?
2020. júl. 28. 10:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: Célozgatott rá, hogy tetszik neki, strandon meg akarta masszírozni, mindig az ő társaságában akart lenni, de semmi. Még este buliban pia hatása alatt sem lett semmi...

Egyébként nem is az a klasszikusan jóképű férfi, csak van benne valami különleges, ami szerintem is vonzó. De kicsit más világ, mint a megszokott.

2020. júl. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!