Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki elhiszi, hogy kisportolt, intelligens, anyagilag jól álló, kommunikatív és aktívan próbálkozó férfiak csak azért nem találnak társat, mert nem elég helyes az arcuk?
Ilyen nem létezik...
Ki veszi ezt be?
Igen. Ez teljesen így van.
De te biztos valami mesevilágból jöttél
"A fenti tulajdonságokkal bíró férfiakra repülnek a csajok"
Jaja, csak úgy repülnek. A fent említett urak lesznek azok, akikkel a nők végül kényszerűségből megállapodnak, _miután_ belátták, hogy náluk jobban kinéző pasit nem tudnak fogni.
Majdnem...
Nekem is majdnem megvolt az összes jó nő a világon. *picard fej*
Minden stimmel azt leszámítva, hogy anyagilag azért állok jól, mert nem látszik rajtam és nem úgy megyek oda ismerkedni, hogy 5 budapesti ingatlannal rendelkezem, amiket kiadok albérletbe, szóval előfordult már nem egyszer, hogy elvéreztem vagy azon, hogy nincs autóm, vagy azon, hogy mamahotelben lakom. Volt, mikor az egyik ingatlanomban éltem, de nekem nem éri meg havi plusz 150-200 ezertől elesnem, hogy egy üres lakásban egyedül lakjak mert akkor úgy mennyivel menőbb vagyok.
A családi házban külön lakrészem van és szeretem a zöldövezetet.
Ami talán bosszant az egészben, hogy a nők valahogy annyira el vannak kényelmesedve, hogy nem is kíváncsiak a részletekre, mint a rögtönítélő bíróság. Egy rossz mondat, kuka és jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!