Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova járnak szórakozni, péntek vagy szombat esti kikapcsolódásra a 30 körüli kisportolt, intelligens, művelt, tanult budapesti férfiak?
:D
Szerintem ez a kategória nem létezik!
Nálam nem ez a fő szempont.
Meg szerintem úgy általában a művelt, értelmes emberek is belátják, hogy a kisportolt test nem épp az, amire az embernek szüksége van egy egészséges élethez.
Na meg persze a kérdezőre sincs szüksége egy értelmes, tanult, művelt férfinak...
Kedves utolsó válaszoló,
Szerintem jó dolog ha valaki sportol. Én is sportolok.
Fordítva akkor úgy gondolom te nem nézel meg egy nőies, hogy egyszerűen fogalmazzak - szép lányt - és nem számít az sem, hogy lehessen vele beszélgetni ugye? Végülis mennyire rossz dolog ha egy nő teszem azt komolyan veszi az életét.. Lehetnek előítéleteid, de attól a tények nem változnak :)
Kedves Kérdező;
Ez szerintem nem beskatulyázható ilyen formában. Valami hasonló vagyok, mint amit fent leírtál, de pl.: a Gozsdu udvarba be sem teszem a lábamat; mert számomra az a hely a képmutatásról és az irreális árakról szól. Teljesen illik rá az "instalife" kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!