Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 20 éves fiúként szinte semmi szociális életem sincs és pl. a szombat esti programom is általában az, hogy meglátogatom a papámat?
Bulizni nem járok.Nincs sok barátom.Vagyis egy barátom van,de az is eléggé asszociális,nem jár ő sem sehova.
Tanulok és heti 5-6x edzek.3 kondi,2-3 kardió.Ha olyan van,akkor 34 kardió is mehet egy héten,olyankor megvan a heti 7 edzés.De ezen kívül semmi.A kondiban szoktam néha beszélgetni pár emberrel,a suliban a haverommal vagyok.Ennyi.Szórakozni nem járok.Februárban minden áron meg akartam nézni a moziban a Köröket,oda is apámmal mentem,mert nem tudtam senkit,aki eljött volna
Van így esélyem párkapcsolatra?
Örülj, hogy neked még van Papád...
Amúgy attól függetlenül, hogy nem bulizol, még nem élsz igénytelen, tartalmatlan életet, hiszen jó sokat edzel és tanulsz.
Nem mindenki szeret bulizni, van olyan típus, akit egyáltalán nem köt le ez a fajta szórakozás...De 20 évesen már rájöhettél volna, hogy nem te vagy az egyetlen ilyen.
22/N
most jött ki a mozikba a Hóember és a Mother c. filmek, utóbbi Jennifer Lawrence-szel.
szerintem ez 2 olyan film, amire még én is elmennék veled :) (de ne írj privit, nem fogok elmenni, sorry.)
szóval ezekre bárki szívesen elmenne.
írd ki facebookodra, hogy tervezed ezeket megnézni, és ki tartana veled?
kapjál rá az olvasásra, fejleszti a személyiséget, a kommunikációs készségeket, a szociabilitást.
vagyis sokkal jobban fogsz tudni beszélni, gazdagabb szókinccsel, szélesebb témákat érintve, empatikusabb leszel fejlődik a humorérzéked is, a szociális készségeid is javulnak, hiszen mindegyik könyv egy másik világ.
plusz az olvasás szexi, szexibb a műveltség, a szabatos kifejezőkészség, a tájékozottság, mint az izmok, az én szememben legalábbis.
rengeteg könyvtár van, olvasókörök szerveződnek a neten is, helyes, okos bölcsészlányokkal, akikkel lehet ismerkedni.
Az utolsó a kommentje végén rátappintott a lényegre.
Vannak olvasókörök, hobbi csoportok stb. Ilyenkbe kellene becsatlakozni és hipp-hopp lennének új ismerőseid.
ja én csak kicsit társalogni akartam..
csípem az öregeket...
és ne rezelj, hogy egyedül maradsz...
pl itt is ismerkedhetsz a gyakorin
amire még én is elmennék veled :) (de ne írj privit, nem fogok elmenni, sorry.)
:DDDD csak én érzek ellentmondást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!