Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üdv! Létezik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?

Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 05:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%

problémáiddal fordulj pszichológushoz, ő tud ezen segíteni

egész életedben szociális fóbiás és depressziós akarsz lenni? nem is akarsz tenni ellene?

hát, a te döntésed, de ha még 80 évet ilyen félelemben akarsz leélni, akkor légyszi, ne a másikat és a társadalmat hibáztasd, változz meg, nem élhetsz örökké félelemben, mert meg fogod keseríteni a saját életedet.

és ha gyereked lesz, akkor ezt fogod neki tanítani? hogy futamodjon meg mindentől? legyen gyáva?

olvasd el légyszi, ezt a 3 bejegyzést:

[link]

[link]

[link]

Kérdésre a válasz: nincs ilyen társkereső oldal!

2017. jún. 27. 06:11
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 Neked most mi a fene bajod van? Voltam pszichiáternél. Közhelyek, bogyók, ezeket tudta nyújtani. Ott is hagytam, nem járok azóta sem. Aki a rendelési idejében nem a beteggel foglalkozik, az elmehet a sunyiba.
2017. jún. 27. 06:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Mert volt ám olyan, hogy amikor velem ,,foglalkozott", benyitott az ajtón egy faszi, aztán azzal szervezkedett valamit 20 percen át. Szó szerint eddig! Nem fogok egy olyan ,,szakemberhez" járni, aki szarik a betege fejére. Undorító. De amúgy mindegyik ilyen...
2017. jún. 27. 06:18
 4/17 A kérdező kommentje:
És én alapból nem is bízok bennük, édesanyám unszolására adtam be a derekam, hogy felkeressem. Nem volt jó ötlet, de én ezt tudtam.
2017. jún. 27. 06:19
 5/17 anonim ***** válasza:
31%

azért mert egyszer pofára estél, akkor azt hiszed, hogy mindegyik olyan???? rossz helyre mentél, arra nem gondoltál? ja, mert a másikat hibáztatni mindig könnyebb, de hogy te egy másik után keress...ááá.. azt már nem.

tehát, pl. ha egy nő megcsal téged, akkor az összes nő k..rva?? ezek szerint számodra igen! szánalmas

2017. jún. 27. 06:20
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

szerintem te nem is akarsz meggyógyulni, örök életedre csak a kifogásokat fogod keresni, és azt fogod elvárni, hogy mindenki így fogadjon el téged ahogy vagy.

egyébként én össze nem jönnék egy szorongó, depressziós személlyel, én aki életvidám mozgékony személy vagyok.

2017. jún. 27. 06:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy gyereket nem tervezek. Nem akarom továbbörökíteni a selejtességemet, illetve (egyelőre) képesítésem és munkahelyem sincs (a 20-as éveim elején járok). Elég minimalista (bizonyos dolgokban), skót vagyok, ebbe az életszemléletbe meg nem fér bele egy család. Barátnőt viszont szeretnék.
2017. jún. 27. 06:23
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 És ki a fenét érdekelsz, te kötekedő idióta?
2017. jún. 27. 06:24
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

nem én picsogok itt, hogy "Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?" hanem te!!!

mindenen lehet változtatni, ha az ember akarja és tesz is érte

és te eddig mit tettél azért, hogy javíts az állapotodon? vagy számodra ez a tökéletes élet, amiben most vagy?

2017. jún. 27. 06:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem kéne off-olni!!!
2017. jún. 27. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!