Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?
problémáiddal fordulj pszichológushoz, ő tud ezen segíteni
egész életedben szociális fóbiás és depressziós akarsz lenni? nem is akarsz tenni ellene?
hát, a te döntésed, de ha még 80 évet ilyen félelemben akarsz leélni, akkor légyszi, ne a másikat és a társadalmat hibáztasd, változz meg, nem élhetsz örökké félelemben, mert meg fogod keseríteni a saját életedet.
és ha gyereked lesz, akkor ezt fogod neki tanítani? hogy futamodjon meg mindentől? legyen gyáva?
olvasd el légyszi, ezt a 3 bejegyzést:
Kérdésre a válasz: nincs ilyen társkereső oldal!
azért mert egyszer pofára estél, akkor azt hiszed, hogy mindegyik olyan???? rossz helyre mentél, arra nem gondoltál? ja, mert a másikat hibáztatni mindig könnyebb, de hogy te egy másik után keress...ááá.. azt már nem.
tehát, pl. ha egy nő megcsal téged, akkor az összes nő k..rva?? ezek szerint számodra igen! szánalmas
szerintem te nem is akarsz meggyógyulni, örök életedre csak a kifogásokat fogod keresni, és azt fogod elvárni, hogy mindenki így fogadjon el téged ahogy vagy.
egyébként én össze nem jönnék egy szorongó, depressziós személlyel, én aki életvidám mozgékony személy vagyok.
nem én picsogok itt, hogy "Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?" hanem te!!!
mindenen lehet változtatni, ha az ember akarja és tesz is érte
és te eddig mit tettél azért, hogy javíts az állapotodon? vagy számodra ez a tökéletes élet, amiben most vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!