Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?
ja, és fáj, hogy rávilágítok az igazságra.
nem sírdogálni kéne, hanem megváltozni, javítani saját állapotodon.
de hát, istenem, nem mindenkinek jár a boldog élet, azért tenni is kéne :)
7.: mégis kinek kellene olyan ember, ahogy itt magad jellemezted? Selejtes, képesítés és munkanélküli, skót...
22/L
Szerintem veled nem a mentális betegséged a probléma, hanem az, hogy skót vagy úgymond. Én is szoktam félretenni pénzt, de ettől függetlenül a hobbijaimra és a szórakozásra is költök, pedig egy csóró egyetemista vagyok diákmunkával.
Másrészt: sok mentális beteg van, aki már több orvosnál is megfordult, mire megtalálta azt, aki igazán gyógyítani tudta. Tudom, hogy idegtépő ez a folyamat, de ha tényleg jobban akarsz lenni, akkor nem szabad feladnod.
Én sem vagyok teljesen normális (bár más jellegű gondom van, mint neked), de én legalább teszek azért, hogy javuljon a helyzet, és amikor csak tudom, élvezem az életet. (Érzelmi hullámvasúton ülök, durva hangulatingadozásaim vannak~ De kihasználom, amikor épp motivált vagyok.)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!