Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üdv! Létezik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Létezik társkereső szociális fóbiásoknak és depressziósoknak?

Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 05:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
már az első válaszomban leírtam a kérdésre a választ: NEM létezik ilyen!
2017. jún. 27. 06:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez hol picsogás, te nagyon marha??????? Na, jó, én elmentem innen a fenébe, mert már előre látom ennek a végét. Jó fröcsögést!
2017. jún. 27. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

ja, és fáj, hogy rávilágítok az igazságra.

nem sírdogálni kéne, hanem megváltozni, javítani saját állapotodon.

de hát, istenem, nem mindenkinek jár a boldog élet, azért tenni is kéne :)

2017. jún. 27. 06:29
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

7.: mégis kinek kellene olyan ember, ahogy itt magad jellemezted? Selejtes, képesítés és munkanélküli, skót...

22/L

2017. jún. 27. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem veled nem a mentális betegséged a probléma, hanem az, hogy skót vagy úgymond. Én is szoktam félretenni pénzt, de ettől függetlenül a hobbijaimra és a szórakozásra is költök, pedig egy csóró egyetemista vagyok diákmunkával.

Másrészt: sok mentális beteg van, aki már több orvosnál is megfordult, mire megtalálta azt, aki igazán gyógyítani tudta. Tudom, hogy idegtépő ez a folyamat, de ha tényleg jobban akarsz lenni, akkor nem szabad feladnod.

Én sem vagyok teljesen normális (bár más jellegű gondom van, mint neked), de én legalább teszek azért, hogy javuljon a helyzet, és amikor csak tudom, élvezem az életet. (Érzelmi hullámvasúton ülök, durva hangulatingadozásaim vannak~ De kihasználom, amikor épp motivált vagyok.)

21/L

2017. jún. 27. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, kocsma.
2017. jún. 27. 15:49
 17/17 anonim válasza:
Szia én is pont ilyen oldalt keresek. Amúgy korod nemed? 20/f
2019. ápr. 3. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!