Sajnos generalizált szorongással, depresszióval, szoc. Fóbbal küzdök és nehéz társra lelnem, esetleg van olyan társkereső oldal ahol hasonló lányokkal ismerkedhetnék? (részletek lent) 27/F
Én 28 leszek mindjárt. Hasonló a problémám ismerkedés terén, bár nekem nincs munkám sajnos. Volt akivel sikerült beszélgetni, de el is sikerült rontani.
Úgy érzem, hogy nekem már nincs remény.
Szerintem egy ilyen problémával küzdőnek társkeresőn ismerkedni, ronthat az állapotán. Hiszen olyan a szituáció, hogy teljesíteni "kell", mindketten tudják, hogy egy dologért vannak ott a randin és ez még normál lelkiállapotú embernek is frusztráló lehet.
Inkább azt mondanám, hogy ha mindenképp a szoc.fóbosok közül szeretnél "meríteni", akkor fórumozz célirányosan és próbáljatok szervezni csoporttalálkozókat. Lehetőleg kis, 3-4 fős csoportokban. Így nincs tétje a találkozónak és felszabadultabban tudsz ismerkedni.
Az elmélet, hogy két ilyen típusú ember lehúzná egymást, szerintem se feltétlen igaz,úgyhogy csak hajrá. :) Biztos megtalálod idővel az igazit. Ott lesz ahol legkevésbé számítasz rá. :) Furán hangzik, de ez az esetek többségében így van.
1-es: Semmi nem lehetetlen. Azon gondolkodom, hogy készítek direkt pánikbetegeknek ilyen társkereső csoportot, aztán meglátjuk hányan jelentkeznek rá. Aztán ki-ki a maga szimpatizánsával beszélgethetne.
3-as: Írtam privátot. Hátha tudok segíteni.
2-es: Az ilyen csoportokban történő ismerkedés jó lenne. Csak nem vagyok széles látókörű ehhez.
Egyébként nagyon változó az érzés bennem. Hol rosszul érzem magam, hol jobban de sosem mondhatnám, hogy nagyon jól! Az önbizalomhiány is rátesz egy lapáttal. Nagyon nem kellemes, úgy érzem nincs senkim, senki nem kíváncsi rám. Ráadásul az előző barátnőmet is sikerült elveszítenem más hibájából. Próbálnék felállni, de mindig ez a szomorúság! Ha rátalálok a titok nyitjára, hogy lehet ebből kijönni, akkor terjeszteném ;)
Ugyanezekkel kezel most pszichológus ill. gyógyszert is szedtem, de szerencsére már nincs szükségem rá. Amúgy próbálkozz tinderen vagy badoon, ott lehet gyakorolni, aztán élőben is könnyebben megy majd. Mellesleg, ha a pszichológusod 35 feletti akkor felejtős, mert sose fog tudni segíteni, mindenképpen fiatal terapeuta szükséges.
18/f Debrecen (ha gondolod írj nyugodtan ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!