Sajnos generalizált szorongással, depresszióval, szoc.
Fóbbal küzdök és nehéz társra lelnem, esetleg van
olyan társkereső oldal ahol hasonló lányokkal
ismerkedhetnék? (részletek lent) 27/F
Figyelt kérdés
Sajnos a fenti lelki problémákkal küzdök és rájöttem, hogy egyedül nagyon nehéz ezzel boldogulni. Sokan vitatják, hogy 2 lelki problémás ember csak lehúzza egymást, de furcsa mód én olyankor megtudok erősödni és könnyebben tudok magamon és a páromon is olyankor segíteni. Nem érzem magam csúnyának sem, de nagyon kevés önbizalmam van és rettentő nehéz így szerető társra találni :) Reménykedem, hogy itt is beszélgethetek ilyen lányokkal, persze akárkivel aki hasonló "betegségben" szenved. A hagyományos társkeresőkben nem hiszek.... és a szoc.fób miatt élőben nagyon nehezen megy az ismerkedés, főleg lányokkal. De bárki véleményére kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban, hátha tud valaki megnyugtatót írni vagy a saját történetét megosztani. Dolgozok, van 1-2 barátom, terápiára is járok, de mégis nehéz kijönni ebből. Az a legjobb mikor néha szinte varázsütésre totál kijövök ebből, életkedvem lesz, csak ezzel az a baj, hogy ideig-óráig tart. Nos, várom a véleményeket, vagy egsetleg tippet, hogy hol ismerkedhetnék meg hasonló lányokkal akik szintén egyedül érzik magukat, vagy ha pont itt olvasnának akkor várom üzenetüket. :) Egyébként 27 éves, debreceni srác vagyok!
Egyébként furcsa, de ha jobban belegondolok párkapcsolatban is egyedül éreztem magam. Talán az a tény, hogy sokakat boldognak látok a neten és ír ezer ember rájuk kicsit lelomboz... mármint az, hogy én nem ilyen vagyok! De ugyanakkor meg volt már, hogy egyedüllétre vágytam. Tiszta zavaros ez az egész nálam... Nem értem, hogy tudnék kimászni ebből a gödörből, de valahol van kiút ez biztos. Beszélgettem más emberekkel erről, de meg kell, hogy állapítsam még a sorstársak közül is volt olyan aki nem fogadott el olyannak amilyen vagyok. Nálam pedig alapvető ez! Mert mindenkinek lehet véleménye szerintem és azzal lehet nem egyetérteni megbántás nélkül is.
2016. máj. 3. 21:05
12/26 anonim válasza:
En is hasonlo gondokkal kuzdok, es az onbizalomhianyom elrontja a bimbozo kapcsolataimat. :( nyaron megyek terapiara, es csak remelem, hogy talpra allok majd.
Kar, hogy olyan messze laksz, Kerdezo. Sok sikert a betegsegek legyozesehez! :)
23L
2016. máj. 3. 23:52
13/26 A kérdező kommentje:
Mióta képes voltam egy lány miatt fél ezer km-t tenni nekem már nem is nagy táv senkivel itt kis országunkban találkozni ;) Első lépésként az utazás nehézségeit küzdöttem le :P
2016. máj. 4. 18:03
14/26 anonim válasza:
Üdv!
Kedves kérdező minden embernek vannak problémái még a legboldogabb embereknek is.
Ugyanakkor nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani némi kemény munkával mert nekem elhiheted hogy az élet nem piskóta az internet világa ahol az ember névtelen és arctalan, de a való világ se jobb pláne ha az ember a suliba egy gyenge és gyáva lúzer akit naponta zaklatnak megaláznak, csúfolnak vagy épp megvernek én át éltem.
Tudod az ember vagy lelkironcsnak születik vagy a társadalom teszi azzá én se vagyok mindig jó kedvű gyakran szarul érzem magam a bőrömben, de nem adtam fel lassan napról napra változok, hogy jobb ember legyek értékes tagja a társadalomnak nemrég megismertem egy nálam 1 évvel idősebb lányt és próbálok vele össze jönni ami elég nehéz mert sose volt senkim és ő már sokat csalódott az viszont biztos hogy kezd meg kedvelni mert napról napra egyre többet beszélünk igaz még csak online egyébként ugyan ebbe a városban lakik azt akarom mondani fel a fejjel mert igenis van esélyed becsajozni és boldognak lenni az egész csak néző pont kérdése és csak rajtad áll, hogy akarod-e és teszel'e érte avagy sem.
2017. febr. 25. 01:13
15/26 anonim válasza:
A válaszokat nem olvastam el, én is szociális fóbiával küzdök és én is a bizonytalan emberek mellett egyből határozott és magabiztos leszek, de attól függetlenül egy idő után ez kibukik, szóval szerint érdemesebb egy szélsőséges csajjal összejönni, aki átesik a ló túloldalára, így talán meg tudod találni azt a határt, ami valóban meghúzható, ahelyett, amit most látsz. Remélem érthető, amit leírtam, én szívesen beszélgetnék veled, segíthetnénk egymást távolról. Nekem van barátom, de emailben, facebookon cseveghetünk :)
2017. ápr. 7. 21:37
16/26 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Rendben van, beszélhetünk. :) Majd fogok egy szélsőséges lyányt. ;)
2017. ápr. 17. 18:19
17/26 anonim válasza:
Persze könnyebb ha van aki fogja a kezed és kívánom, hogy sikerüljön párt találnod. De ha megtaláltad vigyázz, hogy ne tőle várd a problémáid megoldását mert az mindent elronthat. Sajnos sokan esnek ebbe a hibába a pár az a társad nem az ügyeletes vigasztalód és figyelem elterelőd. 😉
2017. aug. 16. 10:40
18/26 Zöldike91 válasza:
Üdv kedves kérdező!
Érdeklődnék,hogy alakul az életed?
2019. máj. 23. 08:06
19/26 A kérdező kommentje:
Szia Zöldika!
Úgy alakul, hogy már szinte minden rendben van. ;) Szedek egy hangulatjavítót az Olwexyát. Ma pedig megkérem a barátnőm kezét egy étteremben. Van munkám és nem állítom, hogy minden tökéletes, de a tavalyi szerencsétlen évhez képest, idén ez már kánaán.Mesélj, ha gondolod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!