Sajnos generalizált szorongással, depresszióval, szoc. Fóbbal küzdök és nehéz társra lelnem, esetleg van olyan társkereső oldal ahol hasonló lányokkal ismerkedhetnék? (részletek lent) 27/F
Szia!
Az én életem így:
Nos, valóban megkértem még aznap a barátnőm kezét, de sajnos ugyanabban az évben szakítottunk is, de beismerem, hogy én is ludas voltam a dologban. Azért időnként szoktunk még beszélgetni.
Aztán 2020 után járvány, háború... kicsit borúsabb minden. Vannak jobb napok, rosszabbak. Jelenleg majd magán pszichológushoz fogok járni, ami valóban segít. :)
Sajnos a szorongást nem sikerült lekuzdenem, de köszönhető annak, hogy eddig nem is nagyon tettem érte semmit. A csodát pedig nem szabad várni! Igaz, hogy olykor-olykor azért próbálkoztam.
Munka és pénz terén még úgy rendben állok, de a párkapcsolat sajnos katasztrófa. Szeretnék társat magam mellé, de nehezen tudok kezdeményezni... ettől függetlenül rövidebb-hosszabb ideig azért voltak párkapcsolataim szerencsére.
Mostanában kicsit erősödött a szorongásom, de éppen ezért megyek magán pszichológushoz, hátha a felgyülemlett stresszes problémák kibeszélése után enyhulni fog ez.
Mindenkinek kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!