Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sajnos generalizált szorongáss...

Anowind kérdése:

Sajnos generalizált szorongással, depresszióval, szoc. Fóbbal küzdök és nehéz társra lelnem, esetleg van olyan társkereső oldal ahol hasonló lányokkal ismerkedhetnék? (részletek lent) 27/F

Figyelt kérdés
Sajnos a fenti lelki problémákkal küzdök és rájöttem, hogy egyedül nagyon nehéz ezzel boldogulni. Sokan vitatják, hogy 2 lelki problémás ember csak lehúzza egymást, de furcsa mód én olyankor megtudok erősödni és könnyebben tudok magamon és a páromon is olyankor segíteni. Nem érzem magam csúnyának sem, de nagyon kevés önbizalmam van és rettentő nehéz így szerető társra találni :) Reménykedem, hogy itt is beszélgethetek ilyen lányokkal, persze akárkivel aki hasonló "betegségben" szenved. A hagyományos társkeresőkben nem hiszek.... és a szoc.fób miatt élőben nagyon nehezen megy az ismerkedés, főleg lányokkal. De bárki véleményére kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban, hátha tud valaki megnyugtatót írni vagy a saját történetét megosztani. Dolgozok, van 1-2 barátom, terápiára is járok, de mégis nehéz kijönni ebből. Az a legjobb mikor néha szinte varázsütésre totál kijövök ebből, életkedvem lesz, csak ezzel az a baj, hogy ideig-óráig tart. Nos, várom a véleményeket, vagy egsetleg tippet, hogy hol ismerkedhetnék meg hasonló lányokkal akik szintén egyedül érzik magukat, vagy ha pont itt olvasnának akkor várom üzenetüket. :) Egyébként 27 éves, debreceni srác vagyok!

2016. máj. 3. 00:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szia,hogy sikerült változtatnod?
2019. máj. 28. 10:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Azta, gratulálok, kérdező. A sorozatos rosszat az idő megszépíti, látod. Igaz, nekem is vagy 25 évet kellett rá várni, meg magamra is. De tényleg, együtt könnyebb, sokkal könnyebb.
2021. okt. 25. 05:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok, azóta ki hogy van? Sikerült előrelépést tenni?
nov. 13. 21:48
 24/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Az én életem így:

Nos, valóban megkértem még aznap a barátnőm kezét, de sajnos ugyanabban az évben szakítottunk is, de beismerem, hogy én is ludas voltam a dologban. Azért időnként szoktunk még beszélgetni.

Aztán 2020 után járvány, háború... kicsit borúsabb minden. Vannak jobb napok, rosszabbak. Jelenleg majd magán pszichológushoz fogok járni, ami valóban segít. :)

Sajnos a szorongást nem sikerült lekuzdenem, de köszönhető annak, hogy eddig nem is nagyon tettem érte semmit. A csodát pedig nem szabad várni! Igaz, hogy olykor-olykor azért próbálkoztam.

Munka és pénz terén még úgy rendben állok, de a párkapcsolat sajnos katasztrófa. Szeretnék társat magam mellé, de nehezen tudok kezdeményezni... ettől függetlenül rövidebb-hosszabb ideig azért voltak párkapcsolataim szerencsére.

Mostanában kicsit erősödött a szorongásom, de éppen ezért megyek magán pszichológushoz, hátha a felgyülemlett stresszes problémák kibeszélése után enyhulni fog ez.

Mindenkinek kitartást!

nov. 14. 08:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszi a beszámolót, együttérzek. Az már hatalmas teljesítmény, hogy egyáltalán a lánykéréshez eljutottál, még akkor is, ha utána szétmentetek. Megvan benned a potenciál, hogy kialakíts egy egészséges és jól műkődő kapcsolatot, pláne hogy fel tudod ismerni az esetleges hibáidat. Sok ember erre nem képes.
nov. 14. 08:34
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így vagyok vele, hogy legalább azon is túl voltam. :) Lehet, hogy a mai világban már néha jobb egyedül.
nov. 15. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!