Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szociális analfabéta hogy találjon párt?
25 éves vagyok ,soha nem volt semmi kapcsolatom nőkkel sem, igazából azt se tudom hogy kellene nekifogni... Az alap probléma az,hogy amikor végeztem a sulival elkezdtem dolgozni ,és minden energiámat abba tettem. Egy munkamániás hülye állat lettem, eközben felpörköltem azt a kevés haveri kapcsolataimat is ami a suliból lett.Annyira nem lehettem azért olyan kiállhatatlan személyiség, mert szerencsétlenek évekig próbálták a kontaktot keresni velem.Csak idővel megunták amit meg is értek, én baltàztam el.
Eddig nem is annyira zavart ,mert elvoltam így de most hirtelen valahogy beütött az érzés,hogy ez nagyon nem jó így. Párkapcsolat hiánya régóta őröl, de úgyérzem ez csak rosszabb ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz.
Hogy tudna valaki egy kapcsolatot kialakítani;illetve fenntartani akinek még haverjai sincsenek igazán? Tehát az emberekhez olyan hülye mint egy s3gg 3szor kifordítva. Egyáltalán létezik olyan csaj aki elfogadná ezt?
Mondjuk soha kisujjam se mozdítottam még ezügyben, de be is vagyok fosva a kudarctól előre. Pedig állítólag voltak lányok akiket érdekeltem volna de nem mertem lépni.
Nekem és páromnak sincsen haveri köre, akikkel tartja a kapcsolatot, mégis megtaláltuk egymást.
Nem attól függ a párkapcsolati keresés, hogy most van-e haveri társaságod vagy nincs.
A kettő ég és föld egymástól.
Minden csak rajtad múlik, de azért tenned is kell, hogy legyen valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!