Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szociális fóbiás emberként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szociális fóbiás emberként soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Elég zárkózott ember vagyok. 26 évesen még soha nem volt párkapcsolatom, egy pár randit, meg nem neveznék annak. Kiskoromban is sokat bántottak, csúfoltak, mert tudták, hogy úgy se merek visszaszólni. Soha nem voltam egy olyan lány, aki a férfiak álma. Csendes, visszahúzódó, és szerintem mások számára unalmas lány vagyok. Hiába igyekszem, olyan ember még nem született, akinek megfeleltem volna. Hiába próbálnám megjátszani, hogy normális vagyok, de nem sikerül. Valamiért látszik rajtam, az egész lényemen, hogy félek az emberektől, attól hogy megbántanak. Végül is mindig ez következik be. Nem tudok már megbízni egy emberben sem, ahhoz már túl sokat csalódtam. A férfiaknak is csak szexre kellenék, vagy ha kapcsolatot is akar, csak nem velem.
2017. máj. 14. 19:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Felismerted a hibádat, ez jó, most rajtad a sor, hogy változtass ezen.

"Egyetlen állandó a változás maga." - Hérakleitosz.

És soha ne akard megjátszani magad, mert az már nem te vagy.

Foglalkozz önismerettel.

2017. máj. 14. 19:43
 2/19 anonim ***** válasza:

Miért próbáltad megjátszani magad? Lehet, hogy sikeresebb lettél volna, ha azt adod, aki vagy, annak ellenére is, hogy sokan bántottak. Nem egyszerű, de hidd el, megéri.

Hol ismerkedtél meg azokkal, akikkel végül találkoztál? Volt bennük valami közös?

2017. máj. 14. 19:44
 3/19 anonim ***** válasza:
39%

"lány vagyok" :OOO

Ott van a kezedben az ász póker, te meg eldobod? Manapság nőnek születni nehéz, ha annak születtél könnyen megkapsz mindent.

2017. máj. 14. 19:45
 4/19 anonim ***** válasza:

Van rá esély, velem ugyan ez a helyzet. Az egyetlen dolog ami bevált eddig az az önirónia, könnyű elkerülni vele a kínos helyzeteket társaságban, és akkor veled nevetnek nem rajtad.

26F

2017. máj. 14. 19:53
 5/19 anonim ***** válasza:
20%
Nőként bármikor öt perc alatt találhatsz magadnak pasit, akár kapcsolatra, akár szexre, függetlenül minden külső és belső tulajdonságodtól. Szerintem annyi hibádzik nálad, hogy soha semmilyen pozitív visszajelzést nem adsz, ezért egy idő után feladják a próbálkozást.
2017. máj. 14. 19:55
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Istenem, fogjátok már fel férfiak, hogy a valóéletben igenis nehéz egy visszahúzodó nőnek párt találni. Az, hogy egy nő egy csettintésre megkap bárkit az csak a ti fantáziavilágotokban van így, vagy a r*b*ncoknál akiket csak ti figyeltek/vesztek észre.
2017. máj. 14. 20:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Bármikor találhatsz magadnak valakit? Ez sajnos nem ilyen könnyen megy mint ahogy azt sokan hiszik, pláne nem egy szociális fóbiában szenvedőnek. Konkrétan az emberekkel nem mersz ilyenkor konfrontálódni hát még akkor ismerkedni. Attól, hogy ő nő abszolút nem könnyebb a helyzete sőt a kezdeményezés ebből fakadóan még nehezebb. A legjobb lenne, ha elkezdenél másokkal esetleg neten beszélgetni(saját tapasztalat) vagy járj el többet a baráti köröddel.Ha már egy kevés embert a bizalmadba tudsz fogadni akkor egy fokkal könyebb lesz a párkapcsolat keresés is.
2017. máj. 14. 20:04
 8/19 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy kezdeményezni kell? Minden nőnél rendszeresen kezdeményeznek. Jó, úgy lehet, hogy nem 5 percig tart bepasizni, hanem mondjuk pár hétig, de azért az sem a világ vége, főleg azzal összehasonlítva, hogy egy átlagos kinézetű férfinek általában évekig kell aktívan próbálkoznia, hogy összejöjjön neki valami.
2017. máj. 14. 20:09
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem most is kaptál már legalább 1 tucat ismerkedő üzenetet.

Amúgy meg nem kicsit ellentmondásos, amit írtál.

Második mondatod: "még soha nem volt párkapcsolatom"

Utolsó előtti mondatod: "Nem tudok már megbízni egy emberben sem, ahhoz már túl sokat csalódtam"

Ha sose volt párkapcsolatod, akkor mégis hogy tudtál túl sokat csalódni? Vagy egyáltalán csalódni?

2017. máj. 14. 20:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, de az esetek nagy százalékában az "olyan" nőknél kezdeményeznek nem pedig az ilyen problémakkal küzdőknél, ha valakinek nem jó a kisugárzása(és valószínűleg nem jó, mert ez a dolog karöltve jár az önbizalom hiánnyal) oda se szagolnak a férfiak sőt alkalmanként jobb szeretnek néha megjegyzéseket tenni.
2017. máj. 14. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!