Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szociális fóbiás emberként soha nem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Elég zárkózott ember vagyok. 26 évesen még soha nem volt párkapcsolatom, egy pár randit, meg nem neveznék annak. Kiskoromban is sokat bántottak, csúfoltak, mert tudták, hogy úgy se merek visszaszólni. Soha nem voltam egy olyan lány, aki a férfiak álma. Csendes, visszahúzódó, és szerintem mások számára unalmas lány vagyok. Hiába igyekszem, olyan ember még nem született, akinek megfeleltem volna. Hiába próbálnám megjátszani, hogy normális vagyok, de nem sikerül. Valamiért látszik rajtam, az egész lényemen, hogy félek az emberektől, attól hogy megbántanak. Végül is mindig ez következik be. Nem tudok már megbízni egy emberben sem, ahhoz már túl sokat csalódtam. A férfiaknak is csak szexre kellenék, vagy ha kapcsolatot is akar, csak nem velem.2017. máj. 14. 19:41
11/19 anonim válasza:
Kisugárzás nem létezik, az esetek zömében egyáltalán nem látszik első pillantásra, hogy kinek milyen az önbizalma meg a szociális készsége. Szó szerint minden nőnél kezdeményeznek a férfiak, a kérdezőnél is, csak mivel nem kapnak megerősítést, úgy gondolják, hogy nincs esélyük, és továbbállnak.
12/19 anonim válasza:
Minden nőnél kezdeményeznek férfiak? Ezt te meg honnan a búbanatból vetted? Azt vedd figyelembe, hogy azonnal le vágos milyen szempontból közeledik egy férfi, és az esetel zömében nem azért mert ismerkednének .Az olyan természetesen nem is kell egy nőnek sem(ez persze egyén függő). "Kisugárzás nem létezik" na ez a másik baromság, mert igen is sokat számít és ezt tapasztalatból mondom, első ranézésre mindenki meg tudja mondani milyen az illető, ha látszik, hogy meg van elégedve magával és fülig ér a szája és nagy dumás már az imponaló tud lenni másoknak.Aki viszont nincs megelégedve magával és be van fordulva, keveset mosolyog rá se néznek és nem azért mert úgy gondolják nincs esélyük ezt lásd be.
13/19 anonim válasza:
Van jó pár lány barátom / ismerősöm, akadnak köztük szépek, csúnyák, nagyhangúak, csendesek, ribik, szendék, beképzeltek, szerények. Ami közös bennük, hogy mindegyiküknél rendszeresen kezdeményeznek, egyikük sem panaszkodhat arra, hogy nem kell senkinek.
És nem, nem tudod megmondani valakiről ránézésre, hogy meg van-e elégedve magával, csak tudni véled. Annyit tudsz róla megmondani legfeljebb, hogy éppen abban a pillanatban milyen hangulatban van, de ez minden normális embernél változó.
14/19 anonim válasza:
Mondod te ezt és van a másik oldal akik meg tudják, hogy nem így van. :/ Ti férfiak mind azt hiszitek, hogy mert a nőknek könnyebb ismerkedés szempontból, mert van ki kezdeményezzen, pedig nem. Nekem vannak barátnőim, hasonló gondokkal mint a kérdező és elég gyakorta panaszkodnak erre.Tök szépek és aranyosak mégsem mennek oda hozzájuk.Van igazság abban amit mondasz, de kiemelem még egyszer nem mindegy ám , hogy hogyan közeledtek! Sok igénytelen embernek tök mindegy csak luk legyen, azt nem nevezném ismerkedésnek/kezdeményezésnek az csak egy kangörcsös hülye akinek viszket a motyója.(már bocsánat a kifejezésért)
15/19 anonim válasza:
Írtam neki, de válasz nem érkezett :(.. szerintem troll kérdés.
16/19 anonim válasza:
Nehéz, viszont a szociális fóbián lehet javítani (saját tapasztalat), persze a társaság közepe valószínűleg utána sem te leszel, de lányként egyébként sem akkora hátrány, ha nem vagy kezdeményező típus. Szakember sokat tud segíteni.
17/19 anonim válasza:
#14 Dehogynem mennek oda hozzájuk, csak legfeljebb akik odamennek, azokat nem tartják elég jóképűnek, ezért nem számítanak. Nincs olyan nő, akinél ne kezdeményezne senki, legfeljebb olyan, akinél nem kezdeményez olyan, aki tetszik neki.
18/19 anonim válasza:
Nem te vagy velük ott az ő nevükben szerintem te nem tudsz nyilatkozni, én viszont igen. Annyira tipikus sztereotípia nálatok az, hogy csak azért, mert az illető nem jóképű majd mi ember számba se vesszük. Kijózanítalak ez nem így van, nyilván nem viccből mondom ezeket.
19/19 anonim válasza:
Pont azért nem veszed észre, mert emberszámba (pontosabban férfiszámba) sem veszed azokat, akik nem jóképűek. Tapasztalatból mondom, én is nap mint nap szembesülök ezzel, és más ronda férfit sem láttam még soha nővel. Viszont szoktam barátokkal (lányokkal is) szórakozni menni, és egy sincs köztük, akinél ne próbálkoztak volna már be a jelenlétemben, még a csúnyáknál is rendszeresen szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!