Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit szólnátok egy olyan lányhoz aki az utóbbi években picit tönkretette a szociális életét mert nagyon belecsavarodott a hobbijában, és emiatt most nincs sok ismerőse?
Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 22:43
1/11 A kérdező kommentje:
*hobbijába, bocsi
2017. márc. 26. 22:43
2/11 anonim válasza:
Tetszene, mivel saját magamra emlékeztet.
3/11 A legrosszabb válasza:
Engem a hobbija jobban érdekelne, mint az ismerősei.
4/11 anonim válasza:
Bottal se nyúlnék hozzá :P
De most komolyan, szerintem a kamaszok a legidősebb korosztály, akit érdekel, hogy a barátnőjének milyen a szociális élete. Ha van barátnőd jó, nem unatkozol, ha nincs az is jó, nem fognak hülyeségekre rábeszélni.
5/11 anonim válasza:
Én személy szerint bírom azt ilyen kicsit őrült emberkéket. Bár pusztán ez alapján nehéz megítélni, de asszem szimpi lenne :D
6/11 anonim válasza:
Nekem nem lételemem a kiterjedt szociális kör. Meg asszem az introvertáltak többségének sem.
Persze megértem, hogy miért aggódsz emiatt, mert tényleg ez folyik mindenhonnan, hogy mennyire kiemelt fontosságú, hogy sok ismerősöd legyen.
7/11 anonim válasza:
INFP-ként nem kívánok sok barátot és nagy társasági életet, szóval nem zavarna.
8/11 anonim válasza:
Mi ez a hobbi ami miatt bezárkóztál?
9/11 anonim válasza:
örülnék neki.. legalább meló után lenne ideje rám és nem baráttól barátig repkedne.
10/11 anonim válasza:
Először is érdekelne a hobbija. :)
Másrészt nem zavarna, mivel én is így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!