Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 20 éves fiúként szinte semmi szociális életem sincs és pl. a szombat esti programom is általában az, hogy meglátogatom a papámat?
Bulizni nem járok.Nincs sok barátom.Vagyis egy barátom van,de az is eléggé asszociális,nem jár ő sem sehova.
Tanulok és heti 5-6x edzek.3 kondi,2-3 kardió.Ha olyan van,akkor 34 kardió is mehet egy héten,olyankor megvan a heti 7 edzés.De ezen kívül semmi.A kondiban szoktam néha beszélgetni pár emberrel,a suliban a haverommal vagyok.Ennyi.Szórakozni nem járok.Februárban minden áron meg akartam nézni a moziban a Köröket,oda is apámmal mentem,mert nem tudtam senkit,aki eljött volna
Van így esélyem párkapcsolatra?
Én is azon röhögtem, amit ez a válaszoló írt. :D
Na de visszatérve a témához, a kérdés csak az, hogy te alapvetően így érzed jól magad, vagy lenne igényed bulizni, meg társaságban lenni. Én is ilyen introvertáltabb ember vagyok, mint te -csak nőben-, én nagyon jól érzem magam, persze egy zárkózottabb embernek mindig nehezebb az ismerkedés, pláne a férfiaknak, vagy kevésbé dekoratív nőknek, de nem lehetetlen. Szerintem ha más nem, próbálj pl. facebookon ismerkedni, tematikus csoportokban esetleg, ahol találhatsz az érdeklődési körödnek megfelelő embereket. A leírásod alapján szerintem szimpatikus vagy, én speciel szeretem az introvertáltabb embereket, abszolút van esélyed kapcsolatra.
Azt meg,hogy számodra egy alacsony kövér,stréber forma gyerek szexibb egy izmosnál,nehezen hiszem el.
na látod, ezért kellene sokat olvasnod, hogy ne feketén-fehéren lásd a világot, kedves izomagyú kérdező!
szó sincs arról, amit írtál!
jelenleg is olyan a párom, aki magas, egy gramm felesleg nincs rajta, sokat sportol (fut, maraton), mégis 2 nyelven perfekt, és rendkívül olvasott!
a kettő nem zárja ki egymást!
nálad viszont csak az izomra gyúrás játszik, talán az agyadat is formába hozhatnád!
azt meg, hogy utálsz olvasni, ne reklámozd, kifejezetten rossz pont.
szellemi restségre, a világ dolgai iránti közönyre utal.
olvasni nemcsak regényeket, vagyis fikciós műveket lehet és érdemes, hanem tényirodalmat is.
és akár idegen nyelven is...
“szó sincs arról, amit írtál!
jelenleg is olyan a párom, aki magas, egy gramm felesleg nincs rajta,”
Haha.Én alacsony vagyok és zsíros,szóval lehetnék akármilyen olvasott,gondolom akkor sem állnál velem szóba.
Amúgy meg most fogok nyelvvizsgázni és jövőre jelentkezni akarok egyetemre.
Tavaly kiolvastam Marty Gallagher:Primitív őserő című könyvét,na az tele volt rengeteg hasznos információval.De ez volt az egyetlen könyv,amit elolvastam az iskolai kötelező olvasmányon kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!