Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Nektek hogy szokott telni a péntek-szombat estétek?
Általában otthon vagytok vagy el szoktatok járni valamerre péntek-szombat este?
Nem szoktatok arra gondolni,hogy sok fiatal bulizik,a párjával van,ti pedig otthon vagytok egyedül?
Változó, most például szabadságon voltam a mai nap, és hamarabb elintéztem a heti bevásárlást, nem vágyom amúgy bulizásra, én utazni szeretek, menni, mászkálni, várost nézni, erdőt járni, fotózgatni, most hétvégén is megyek, ezért is jött jól ez a plusz nap. Múlt hét pénteken meg vizsgáztam, mert egy felnőtt, dolgozó ember is tanul alkalmanként, akkor is, ha már rég nem iskolás.
Én nem unatkozom szingliként sem. Társnak is olyat szeretnék, aki tudja tartani a tempómat és nem húz vissza.
Én leginkább pihenni és aludni szoktam. Tudom, hogy ebben nincs semmi és unalmasnak tűnhet, de sokszor én már annak is örülök, ha ki tudom magam aludni és nem kell gondolnom semmire.
Nem zavar különösebben és nem is érdekel, hogy más mit csinál.
Elmgyek biciklizni, turazni, koncertre vagy valamilyen kozossegi esemenyre. Talalkozok a barataimmal. Nezek egy jo filmet, olvasok, edzek, kondizok, vagy neha elmegyek egy szinhazba egy jo szindarabra. Atmegyek a rokonokhoz, beszelgetunk, viccelodunk, hulyeskedunk.
A f/\szt. Egy onpusztito barom vagyok.
Fekszem egyedul a szobamban, alatalaban rongya hallgatok egy jo kis depressziv zenet. Es kb ennyi. :(
Szórakoztatóan!?
Attól, hogy szingli az ember még van hobbija, vannak barátai, sportolhat, olvashat, megnézhet egy jó filmet...
Van egy rossz hírem, ha szingliként nem tudsz mit kezdeni magaddal péntek vagy szombat este, akkor nem fogsz tudni párkapcsolatban sem.
Változó. De a hétvégét én főként azért szeretem, és várom, mert a heti rumlit össze tudom rámolni. Hétvégén mindig csilli-villi a lakás, péntekre meg elég lelakott. :)
Így van időm, hogy minden a helyére kerüljön, és ragyogjon.
Olvasás, netezés, házkörüli munka, utazás eddig.
Mostantól hétvégén tanfolyam lesz.
Rossz volt ezt a kérdést olvasnom, szó szerint megfájdult a szívem:(
rosszul, szomorúan.:(
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!