Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem túl magas, de kisportolt srácoknak miért a ducibb nők tetszenek?
Menj oda egy pár ilyen pasihoz és kérdezd meg!
Az megvan, hogy nem minden a testalkat?
N27
Kicsit több, mint fél éve kezdtem el (újra) igazán sportolni, ami már látszik, de nem vagyok annyira kigyúrva, szóval nem tudom, hogy kvalifikált vagyok-e ennek a kérdésnek a megválaszolására.
Nekem a sportos csajok jönnek be. 176cm
185 centivel ér válaszolni?
Én hiába sportolok, marhára nem a lány testalkatát nézem meg először és nem az fog meg.
Nyilván a szélsőségeket (túl vékony, nagyon elhízott) nem szeretem, de vannak nagyon csinos, szép arcú és mosolygós duci lányok, akik bejönnek.
Lehetsz alacsony és vékony (bár nem tudom ez miért pozitívum), ha elviselhetetlen vagy vagy buta vagy idegesítő, vagy befordult akkor marhára nem érdekel, hogy nézel ki.
Nem mellesleg a vékonyság nem jár együtt azzal, hogy automatikusan jó nő vagy, mert egy deka felesleg nincs rajtad. Nem függ össze a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!