Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki elhiszi, hogy kisportolt, intelligens, anyagilag jól álló, kommunikatív és aktívan próbálkozó nők csak azért nem találnak társat, mert nem elég szép az arcuk?
Figyelt kérdés
Ilyen nem létezik...
Ki veszi ezt be?
2020. júl. 3. 19:41
1/7 anonim válasza:
Nyilván szűk ez a réteg, de arcdeformitással jelentősen lecsökkennek az ember esélyei.
2/7 anonim válasza:
És ki hiszi el, hogy sikeres, céltudatos, komoly, megnyerő személyiségű férfi azért nem talál párt, mert 180 cm alatt van?
3/7 anonim válasza:
Több oka is lehet, nem csak az arc.
Szép arccal is lehetnek gondjai a társkereséssel, ha szinglik körében javarészt csak intelligencia hiányos, vagy valamilyen szempontból defektes pasikat ismer..
4/7 anonim válasza:
Pl én ha delfinek között élnék, és köztük akarnék ismerkedni, tuti nem találnék párt. Szóval attól is függ kikkel vagy körülvéve.
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és az aktívan próbálkozó hiányzik belőlem. Ugyanis ahhoz olyanokkal kéne találkoznom, akik valamivel megfognak és ez első látásra nem történik meg. Tehát én is azok közé tartozom, akik szegről végről ismerőssel ismerkednének....és ez a kör szűk.
6/7 anonim válasza:
Nőknél ennek a fele is elegendő ahhoz, hogy csak akkor ne találjon párt, ha tényleg nem akar vagy valami durva személyiségdefekt van vele.
7/7 anonim válasza:
Miután a férfiakat szinte csak a külső érdekli, nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!