Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltem a f*cebookon, hogy a csúnya (nő) ismerőseim nagy része már mind férjhez ment. A szépek meg egyedülállóak. Miért a csúnya nőket veszik feleségül a fèrfiak?
Hát, egyrészt a csúnyaság relatív, lehet, hogy aki neked csúnya másnak szép.
De ha TÉNYLEG csúnya, akkor az én teóriám, hogy talán ezen a nők kicsit félnek attól, hogy egyedül maradnak, s így könnyebben elfogadják a leánykérést, úgymond "beérik" azzal, aki jön. Ez lehet csúnyán hangzik.
A szép nők viszont valószínűleg magasra teszik a lécet (talán túl magasra is), így nehezebb férjet találniuk.
N/26
Nekem viszont inkább az a tapasztalatom, hogy a csúnya nők nyomulnak a legjobban, és azért kelnek el korábban. Dehogy vannak ezeknek kérői! Hiszen nem könnyű megfelelni a helyes pasiknak, mert minden apró hibát észrevesznek.
A csúnya nők nyomulnak, mint állat. Ez az igazság.
25/N
Nem tudom. Nekem a szép ismerőseim is elkeltek.
Inkàbb azt vettem észre, hogy a nők jobban néznek ki, mint a párjuk.
Lehet, hogy azért, mert az ízlések különbözőek, és neked ők jó pasik, másnak meg nem biztos.
Nem értem miért nem tetszett a válaszom, mikor az igazat írtam le. A ronda nők nyomulnak, chatelgetnek, irogatnak, nem tudnak megmaradni a valagukon, mert mindenképpen be akarnak pasizni valahogy. Méltóság, tartás nuku, aztán találnak is erre partnert, akinek mindegy, mert semmi önbizalma nincs.
Komolyan gondolkozzatok el ezen és nézzetek körül. Egyetlen szép nőismerősömet sem láttam még kutyaként loholni senki után sem.
Ide mindenki random pontoz, és a legtöbben színvakok :D
Zöld helyett pirosat nyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!