Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megfigyeltem a f*cebookon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltem a f*cebookon, hogy a csúnya (nő) ismerőseim nagy része már mind férjhez ment. A szépek meg egyedülállóak. Miért a csúnya nőket veszik feleségül a fèrfiak?

Figyelt kérdés
Ès a legtöbb esetben, jó pasik veszik el ezeket az elhízott (100kg+) csúnya nőket.

2019. júl. 13. 13:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%
Mert a szépek hercegnőt játszanak (az meg kinek kell), a csúnyák meg nem.
2019. júl. 13. 14:36
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy nem értem, hogy az ilyesmit miért kellene siettetni? Vagy kinél szempont, hogy hamarabb férjhez menjen manapság? Mire jó az? Rengeteg ismerōsöm inkább a 30-as éveiket éveiket közelítve mentek férjhez, vagy még késōbb. Soha sem éreztem irigységet egy cseppet sem azok iránt, akik korábban házasodtak 20as éveik elején férjezettek voltak, nem követném a példájukat, minek ezt siettetni? Vagy mi olyan elōnyös, jó ebben???
2019. júl. 13. 15:04
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
A szerelem vak, én is ismerek vállalhatatlanul kövér és előnytelen arcú nőt, de mégis jó pasija van, aki imádja őt. Lehet hogy az ilyen nők többet tudnak nyújtani kedvességből és megértésből. Viszont kár ezen gondolkodni, mert egyszer úgyis elkel mindenki.
2019. júl. 13. 15:06
 14/34 anonim ***** válasza:
76%

Ez a 21.század, aki szép az nyilván kihasználja és élvezi az életet, tudjuk mire gondolok...

Tisztelt a kivételnek, mert van ilyen.

2019. júl. 13. 19:09
 15/34 anonim ***** válasza:
58%

hát ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha téged még senki nrm vett el.

alapból el.lenszenves, hogy ilyen merev dichotómiában gondolkozol, hogy szép meg csúnya, kövér meg vékony.

ismerek egy rakat szép nőt, akik olyanok, mint egy szép váza, kívülről tetszetősek, belülről üresek.

az, hogy valakinek szemrevaló külseje van, önmagában édeskevés.

ismerek olyan nőket is, akik nem egy modellalkatok, mégis izgalmas személyiségek, szerethetők, tartalmas, jó emberek.

a kegtöbb pasinak ez számít.

szépséggel ideig-ráig tudsz csak érvényesülni, hamar kiderül, ha nincs mögötte semmi.

2019. júl. 14. 09:24
 16/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszloló!

Képzeld el nincs min csodálkoznom mert én soha nem szeretnék férjhez menni, ezt már 15 évesen is mondtam és a mai napig nem változott erről a véleményem így 28 éves fejjel is így gondolom. Szóval nem kell mindig okosat játszani “ilyen hozzáállással”, mert “ellenszenves”. Mielőtt még valami másba is bele találnál kötni, párom is van 5 éve. A kezemet is kérték már meg. De ennyit rólam, mert igazából ennek semmi köze a kérdésemhez. Azért tettem fel a kérdést, mert én ezt látom a facebook-on. Ilyen egyszerű. Az meg megint csak hülyeség, hogy egy szép nőnek nem lehet érdekes személyisége mert mind üres. Látod ha most én is következtetéseket akarnék levonni rólad, akkor azt írnám, hogy te irigy vagy a szép nőkre akik amellett még érdekesek is. De nem teszem. ;)

2019. júl. 14. 10:41
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

Fura, én nem ezt látom. Gondolom te szép nő vagy, ami neked nagyon fontos, talán az egyetlen tulajdonságod, amit szeretsz magadban, ezért közelítesz innen.

Én átlagos nő vagyok, nem túlsúlyos, csúnya, ilyesmi, csak szimplán átlagos.

És én nem csak azt látom meg, amikor “csúnya” nőket vesznek el, hanem azt is, amikor szépet - mert az tény, h “a szép nő belül üres, a csúnya meg szerethető” - duma alapból fhaszság.

Ha nem csak provokálni akarod az arra ugró nőket-embereket, hanem őszinte a kérdésed, én azt javaslom, beszélgess ezekkel az egyedülálló szép nőkkel - meg persze a csúnyákkal is.

Én csak azt tudom mondani, hogy a felvetésed egyszerűen nem igaz, hiszen szép nőket is elvettek a környezetemben, meg átlagosakat is (pl. engem), de ez rajtad nem segít.

Mondjuk alapból nekem az is fura hozzáállás, h valakinél teljesítménynek/sikernek/érdemnek számít, ha elveszik... de ezek szerint te is így látod, különben nem figyelgetnél ilyeneket a fészbúkon... de ez fhaszsság.

2019. júl. 14. 10:56
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, lehet hogy szép vagy, de nem az eszedért szeret a párod. A 15-ös válaszoló nem azt írta, hogy minden szép nő üres belül, vagy nem lehet egy szép nőnek érdekes személyisége, hanem, hogy egy rakat ilyet ismer. Egy rakat pedig nem egyenlő az összessel, és még csak nem is feltétlenül a legtöbbet jelenti.

Ha a te ismeretségi körödben a többi szép nő is ilyen, mint te, meg is van a válasz. Gondolom, az általad csúnyának tartott nők pedig egyszerűen csak átlagosak, vagy tényleg tudnak valamit, amit te nem.

2019. júl. 14. 12:10
 19/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Téged sem az eszedért szeret a párod, ha te egy kérdésből meg pár sorból következtetéseket vonsz le arról, hogy én milyen vagyok belül, meg hogy mit nem tudok amit az átlagosak igen. De látom itt kérdezni sem szabad, mert mindig belekötnek az emberek a kérdezőbe.

A másik válaszolótól meg csak annyit kérdeznék, hogy mire írtad azt, hogy rajtam nem segít, hogy téged meg másokat elvettek? Mikor fentebb leírtam, hogy én nem szeretnék házasodni. Ebből eredendően, már az a felvetésed is baromság, hogy ezt én érdemnek tekintem. Természetesen észre veszem, hogy a szép nőknek is van kapcsolata vagy férjnél vannak, de akkor is feltünt, hogy köztük észrevehetően sokkal több az egyedülálló.

2019. júl. 14. 13:21
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
A másik válaszolót sem értetted meg. A kérdés szempontjából nem segít rajtad, nem a házasodási szándékaid miatt. Egek :-)
2019. júl. 14. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!