Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltem a f*cebookon, hogy a csúnya (nő) ismerőseim nagy része már mind férjhez ment. A szépek meg egyedülállóak. Miért a csúnya nőket veszik feleségül a fèrfiak?
Azért mert te nem értesz valamit, az még nem feltétlenül értelmetlen. :-)
Szerintem szüntessük be ezt a színvonalas társalgást, mert akinek egyáltalán eszébe jut a külseje alapján osztályozni a facebook ismerőseit és abból levonni konzekvenciákat, az még nem készült fel értelmes válaszok befogadására.
Neked vannak fogalombeli problémáid, olvasd újra amit írtál, hátha rájössz. :) De abban igazad van, hogy jobb ha hagyjuk ezt a felesleges vitát.
Az meg, hogy képes vagyok külső alapján is osztályozni, nem egyedi eset. Ne állszenteskedjünk már...Nem hiszem, hogy ezen múlna ki az aki fel van készülve értelmes válaszok befogadására. Bár a te válaszaid nagy részében nem sok volt az értelem.
De hogy megértsd csúnya kövér nő alatt azt értem aki igénytelen is és elhanyagolja magát. És számomra akkor is furcsa, hogy az ilyen nőkben mit látnak az igényes helyes férfiak.
Hubasszus, mi lett itt... 😅
A “nem segít rajtad”-ot pontosan úgy értettem, ahogy a másik válaszoló, akivel kötekszel, leírta; a kérdés szempontjából nem segít rajtad. Ez azt jelenti, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a megállapításom, miszerint az állító kérdésedben szereplő kijelentés egész egyszerűen nem igaz, az nem releváns válasz a kérdésedre. Így érthető?
Nemtomhányas voltam, vhol #19 körül.
Szerintem a többieknek azzal van bajuk, hogy nem úgy értelmezik a kérdést, ahogyan te szeretnéd.
A kérdező úgy értette a kérdést, hogy mit tudnak az igénytelen és ápolatlan nők.
Ugye, erre gondoltál? :) Nos, én sem tudom.
“Miért a csúnya nőket veszik feleségül a férfiak?” <-> nem a csúnya nőket veszik el feleségül a férfiak. Leírtad, h te ezt látod, én meg leírtam, h én meg nem ezt látom. Mit nem értesz ezen, “te idióta (már bocsánat)”?
Az meg, h az értetlenkedő kérdésedre megkaptad a választ láthatóan nem érdekel, csak keresed a további indokokat, h beleköthess a veled egyet nem értő válaszokba... úgyhogy én itt fejeztem be a veled való társalgást, további szép napot, “te idióta (már bocsánat)”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!